България се класира на 31-о място в отборната надпреварата на

...
България се класира на 31-о място в отборната надпреварата на
Коментари Харесай

България на 31-о място в отборното при девойките на Световното по фехтовка в Пловдив

България се класира на 31-о място в отборната конкуренцията на рапира при девойките на Световното състезание по фехтовка за младежи, девойки, кадети и кадетки, което се организира в Пловдив.

Българският отбор в състав Силвия Бажлекова, Сара Младенова, Виктория Пастърмаджиева и София Цонева записа една победа и една загуба в конкуренцията на още 33 тима.

В първия си дуел от елиминациите, за място измежду най-хубавите 32, фехтовачките победиха Нова Зеландия с 45:44. В идната среща обаче българките се изправиха против мощния тим на Италия и отстъпиха с 5:45, което ги изпрати на 31-о място в крайното класиране.

При младежите тимът на България в състав Преслав Бончев, Васил Чепишев, Виктор Лечев и Матей Матеев приключи на предпоследното 43-о място от 44 отбора, откакто българските фехтовачи отстъпиха още в първия кръг от елиминациите пред отбора на Швеция с 18:45.

В петък Световното състезание продължава с самостоятелната конкуренция на шпага при младежите и девойките. За България ще се състезават Васил Ивакимов, Алекс Костадинов, Рахим Рашайда, Радослав Стойчев, Михаела Стефанова, Александра Сучкова, Виктория Велиславова и Рая Ягова.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР