България се изнася по села и паланки за празниците, по

...
България се изнася по села и паланки за празниците, по
Коментари Харесай

Пожар блокира Тракия, България се изнася за празниците СНИ...

България се изнася по села и паланки за празниците, по пътищата пъплят колони във всички направления. КАТ следи трафика, тъй че деликатно! Да стигнете живи и здрави!

Запалил се автомобил блокира придвижването по Автомагистрала " Тракия " ; към 51-52 км в посока Бургас. Черни кълбета пушек се издигнаха от входа на тунела " Траянови врата ", заяви bTV.

От полицията показаха, че става дума за самозапалил се автомобил. На мястото бяха изпратени униформени и екип огнеборци. Движението в региона беше спряно, образува се голяма запушалка.



Естествено, най-голямото изнасяне е на софиянци по родните им места, което стартира още през днешния ден. През целия ден трафикът в столицата е мощно претрупан, а с напредването на деня от ден на ден коли има на изходите към главните автомагистрали, съобщи кореспондент на БГНЕС.

От полицията към този момент оповестиха, че целият състав на Пътна полиция е зает с действия, ориентирани към повишение сигурността на придвижването по пътищата. Очаква се трафикът да е интензивет и на Разпети петък, изключително в часовете до обяд.



фотоси БГНЕС

Всички механически средства за надзор на скоростните режими към този момент са ситуирани по пътната мрежа.

Засилени инспекции и доста екипи на Пътна полиция из цялата стрна ще има и на 4 и на 9 май, когато се чака натоварване на придвижването назад към огромните градове.

В останалите почивни дни и в навечерието на Великден в цялата страна ще се правят засилени инспекции за приложимост на алкохол и наркотични субстанции и неправоспособни водачи, като са включени териториите на дребните обитаеми места, курортните селища и комплекси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР