България Раздадоха едни от най-престижните награди за интериор в България

...
България Раздадоха едни от най-престижните награди за интериор в България
Коментари Харесай

Раздадоха едни от най-престижните награди за интериор в България - Dibla Design Awards

България Раздадоха едни от най-престижните награди за интериор в България - Dibla Design Awards Раздадоха влиятелните оценки на впечатляваща гала в София  Христо Боснев 22 ноември 2019, 15:36  Раздадоха едни от най-престижните награди за интериор в България - Dibla Design Awards Източник: Dibla.com
а 21-ри ноември в Sofia Event Center спечелилите от невижданото по мащаб и авторитетност национално състезание за интериорен дизайн Dibla Design Awards 2019, проведено за четвърта поредна година от платформата „ Дибла “, бяха тържествено оповестени.

Оспорваното състезание срещна невиждани по качество и равнище на осъществяване планове, утвърдени да преминат към стадий журиране. Нивото на участвалите планове безапелационно потвърждава, че интериорният дизайн в България се развива с решителни стъпки и устремено върви към международно самопризнание и сцена.

Церемонията по награждаването събра над 800 представители на бизнес елита на България, публицисти от водещи медии, някои от най-влиятелните и известни компании у нас, евентуални вложители и клиенти, и несъмнено – есенцията на събитието – интериорните дизайнери. Всички присъстващи имаха опция да основат потребни контакти и да споделят информация за свои осъществени и бъдещи планове.

По време на Церемонията всички номинирани планове бяха показани пред гостите на страниците на особено основан за събитието първокласен албум, а отличените с награди интериори напълно скоро ще намерят място в обичайния годишен азбучник на Платформата „ Най-доброто от интериорния дизайн за 2019 “.

Водещи дизайнери и архитекти се готвят за Dibla Design Awards

Уникалните образни резултати, стилно аранжираната сцена, професионалните водещи и надарените кандидати в съревнованието дадоха безапелационна поръчка за събитие, което ще остане в историята на българския интериорен дизайн.

Dibla Design Awards с всяка минала година стават все по-очаквани и притеглят непрекъснато възходящ публичен и медиен интерес освен в рамките на родината ни, само че и отвън нея. Красноречиво доказателство за повишаващото се равнище на съревнованието откриваме в състава на журито.

Достатъчно е да споменем, че тази година световноизвестният Карим Рашид с подготвеност одобри поканата на „ Дибла “ да е част от журито, наред със своя сътрудник Федерико Делроссо, включен в класацията „ Десетте интериорни дизайнери, които трансформираха света “ на Boca do Lobo и BestInteriorDesigners.

От страна на журито почетни посетители на церемонията бяха Атила Верес, проектант Радина Гешева, професор Васил Живков, Дюри Ковач, Илиан Милинов, доцент Орлин Давчев. Международното жури, формирано от български и задгранични експерти, практици и преподаватели в региона, имаше нелеката задача да дефинира спечелили във всяка една от категориите на съревнованието.

Наградата за професионален профил в Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „ Дибла “, избран въз основа на брой планове, брой обсъждания, интерес и мнения на общността и посетителите на уеб страницата справедливо получиха създателите от ATG DESIGN.

Обявяването на „ Дизайнер на годината “ за 2019 година в тазгодишното издание на националните награди за интериорен дизайн Dibla Design Awards, беше апогеят на вечерта.

Ина Дамянова справедливо завоюва влиятелното самопризнание, с помощта на своя над 15-годишен опит, съчетаващ уменията на проектанта със пристрастеността на създателя, общия си принос към българския дизайн, разнообразните по естество и мащаб планове и множеството извоювани интернационалните награди и номинации.

Dibla Design Awards е от тези събития, които дълго се помнят, които въодушевяват и стимулират. Националното състезание за интериорен дизайн за четвърта поредна година даде на проектантската общественост сцена, на която най-изявените й представители да намерят своето самопризнание и да получат справедлива и авторитетна оценка за труда си.

Поздравления за труда и отдадената работа на спечелилите:

Категория „ Апартамент “ – dontDIY
Категория „ Фамилна къща “ – Cast Studio
Категория „ Хотел “ – Мими Фъркова, арх. Борислава Манолова, арх. Христо Тритаков
Категория „ Ресторант “ – Code Rouge
Категория „ Бар & динър “ – KUKADESIGN
Категория „ Офис/работна среда “ – ARXITEK
Категория „ Магазин/изложбена повърхност “ – studiopiperov/арх.Юлиян Пиперов


Софийски апартамент, който очарова с интериор (СНИМКИ)

Апартамент в Пловдив, който очарова с интериор (СНИМКИ)

Софийският апартамент, в който човек може да се влюби (СНИМКИ)

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Dibla Design Awards
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР