България показа снишаване пред Русия през последните години с това,

...
България показа снишаване пред Русия през последните години с това,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Не трябва да гледаме на силите на НАТО като на чужда армия

България сподели снишаване пред Русия през последните години с това, че построи газопровода „ Турски поток ”, с което осъществя този план за своя сметка, само че без да има изгода от това. Това разяснява по Българска национална телевизия водачът на „ Републиканци за България ” Цветан Цветанов. Той акцентира, че българите би трябвало да спрат да гледат на силите на НАТО на своя територия като на непозната войска. Цветанов направи съпоставяне с Румъния, която към този момент е призовала за увеличаване на източния фланг на НАТО.

Основната цел на Путин да изостря напрежението със Запада е вътрешнополитическа, съобщи някогашният „ втори човек ” в ГЕРБ. Според Цветанов съветският водач приготвя гласоподавателите си за изборите през 2024 година. Той напомни, че през 2014-а, когато Русия анексира Крим, рейтингът на Путин се е вдигнал до невиждани равнища.

Виждането на някогашния министър председател Бойко Борисов, че в Черно море би трябвало да има единствено „ платноходки ” е наивно, изясни Цветанов. Той сподели също, че анексията на Крим стопира самодейностите на НАТО в Черно море.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР