България пламна. Огънят в гората край Сандански взе две жертви,

...
България пламна. Огънят в гората край Сандански взе две жертви,
Коментари Харесай

На бизнеса му писна от политически игри

България пламна. Огънят в гората край Сандански взе две жертви, а в Старосел изпепели домовете на хората.

Невиждани цени на тока изпържиха бизнеса, огромни фабрики бяха принудени да спрат работа.

Четирите работодателски организации написаха яростно писмо до служебния министър председател Стефан Янев и заплашиха с народен митинг, в случай че не се вземат съответни ограничения за нормализиране на обстановката.

Оръжейниците от ВМЗ Сопот се оплакаха, че от месеци нямат работа и заплати поради липса на поръчки. И желаеха оставката на икономическия министър Кирил Петков.

А задаващата се нова коронавирус вълна и идното стягане на ограниченията изправиха още веднъж на нокти туризма. От понеделник картата на България ще стартира да се оцветява в оранжево, това ще постави завършек на летния сезон у нас, предизвестиха хотелиери и туроператори. И настояха да получат изясненост по какъв начин ще бъдат обезщетени за новите загуби. От асоциациите на заведенията пък напряко обявиха, че здравният министър Стойчо Кацаров води война против тях. 

И до момента в който страната има крещяща потребност от работещо постоянно държавно управление, политическите централи не стопират игрите си. Липсата на явен отговор за поддръжка или не на кабинета на Има Такъв Народ от " Демократична България ", " Изправи се БГ! Ние идваме " и Българска социалистическа партия отсрочи осъществяването на мандата за последния вероятен период - петък, 6 август. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР