България не разполага с всички способности, за да изгради батальонна

...
България не разполага с всички способности, за да изгради батальонна
Коментари Харесай

Георги Панайотов: България трябва да се държи като достоен член на НАТО

България не разполага с всички качества, с цел да построи батальонна бойна група, което ще наложи наличието на съюзнически войски. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Георги Панайотов, някогашен министър на защитата.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 85
Не може да се слагат условия и да се лишава суверенното право всяка страна да взема решение ориста си. Пътят на България бе дълъг и сложен и бе наше решение.България е член на НАТО и тя би трябвало да се държи като заслужен член.

По думите му сега за Украйна се преглеждат варианти. " Нито НАТО, нито обособени съдружници ще изпращат военни в Украйна ", сподели още той.

Путин желае да върне величието на Съюз на съветските социалистически републики, само че българският народен интерес е да водим спокойно битие, да имаме независимост, ред господство на закона и ние сме намерили вярното си място, счита още някогашният министър на защитата, който е номиниран за дипломат на България в Съединени американски щати.

„ Не излиза наяве какво тъкмо ще предприеме България в спора НАТО-Русия. Има съответна провокация против Румъния и България – това са нападателни дейности от страна ан съветската страна и опасност за страната ни. Рискове биха произтекли само от това, че нямаме съответна позиция ”, безапелационна е Надежда Нейнски, която е дълготраен посланик и някогашен министър на външните работи.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 85  Експерт: Спекулация е, че български войски ще отидат в Украйна

Експерт: Спекулация е, че български войски ще отидат в Украйна  Керемедчиев: България е слабото звено в източното крило на НАТО Керемедчиев: България е слабото звено в източното крило на НАТО  Експерт: Спекулация е, че български войски ще отидат в Украйна Експерт: Спекулация е, че български войски ще отидат в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР