България не изнася оръжия нито за Украйна, нито за Русия

...
България не изнася оръжия нито за Украйна, нито за Русия
Коментари Харесай

Нинова обвини Борисов в лъжа за износа на оръжие за Украйна

България не изнася оръжия нито за Украйна, нито за Русия - това разгласи в прочувствен пост във Facebook вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова в отговор на думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от по-рано през днешния ден, че " и в този момент даваме оръжие на Украйна, изнасяме в пъти повече оръжие от февруари насам " и че " неслучайно Българска социалистическа партия мълчат, това става с техен автограф ".



Борисов, лъжеш. България не изнася оръжие нито за Украйна, нито за Русия. Първите мъже в страната не стопираха да приказват единствено за оръжия. Как пък

една дума не ви се откъсна за цени, инфлация, приходи? Ако изнасяше, надали в този момент натискът върху държавното управление от външни сили щеше да е толкоз огромен. Едва ли външният министър на Украйна щеше да стои два дни в Народното събрание и да чака решение за експорт на оръжия. И по какъв начин тъкмо се изнася оръжие импровизирано? Това да не са ти пуканки? ", написа Нинова във Facebook и насочи рецензия още веднъж към първите мъже в страната, че са се " загрижили за международния ред без грам грижа за личния си народ ". Тя провокира Борисов да покаже документ, удостоверяващ, че се изнася оръжие за Украйна. "

" Да, заводите работят, само че не за Русия или Украйна. Нали си огромен международник. Иди кажи на държавните управления на Германия, Англия, Италия, Испания, Алжир, Индия и още над 50 страни, че няма да продаваме на техните армии. Кажи им: до момента в който аз управлявах ви продавахме, само че в този момент няма, тъй като не съм аз на власт. ", написа още Нинова.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР