България Криминален журналист: Около 1500 лв. взимат физическите извършители на

...
България Криминален журналист: Около 1500 лв. взимат физическите извършители на
Коментари Харесай

Криминален журналист: Около 1500 лв. взимат физическите извършители на поръчкови нападения

България Криминален публицист: Около 1500 лева взимат физическите причинители на поръчкови набези Кирил Борисов и Едуард Папазян разясняват покушението над журналиста Слави Ангелов 24 април 2020, 10:40  Николина Ангелкова: Работим за пускане на летния сезон през юли
Николина Ангелкова: Работим за пускане на летния сезон през юли
 Коронавирус: двама български лекари описват
Коронавирус: двама български лекари описват
 Слънчево и през днешния ден, какво време ни чака през почивните дни
Слънчево и през днешния ден, какво време ни чака през почивните дни
 Шофьор мина с 253 км/ч на Автомагистрала
Шофьор мина с 253 км/ч на Автомагистрала " Тракия "
 Нено Димов излиза от ареста
Нено Димов излиза от ареста
 Взривяват високата част на недостроената ИПК
Взривяват високата част на недостроената ИПК " Родина "
 Мащабна спецакция в София: Арестуваха нападателите на Слави Ангелов
Мащабна спецакция в София: Арестуваха нападателите на Слави Ангелов
 На море това лято - ще бъде ли допустимо
На море това лято - ще бъде ли допустимо

коло 1000 – 1500 лева взимат физическите причинители на поръчковите набези. А самата поръчка може да мине през 2-3 медиатори, само че в никакъв случай не се прави непосредствено от поръчителя на физическия реализатор.

Това изясни в предаването "Здравей, България " по NOVA престъпният публицист от "24 часа " Кирил Борисов.

Той разяснява покушението над журналиста Слави Ангелов, откакто в четвъртък беше обявено, че евентуално тримата нападатели са задържани.

Мащабна спецакция в София: Арестуваха нападателите на Слави Ангелов

"Всеки случай е доста друг. Поръчителят дава една сума, медиаторът си удържа огромна част. Сумата е друга, според от индивида ", изясни Борисов.

"Аз бях изцяло сигурен, че виновниците ще бъдат хванати. Знам по какъв начин работи полицията в София, а и прокуратурата има воля. Логично се стигна и до този процес ", сподели Борисов.

Пребиха журналиста Слави Ангелов

Коментар по тематиката направи и Едуард Папазян от спортния отдел на вестника.

"Искам да направя едно значимо разяснение - всеки нарушител е почитател, само че не всеки почитател е нарушител. Не би трябвало да прехвърляме персоналната виновност на причинителите към всички почитатели на футбола. Аз също бях сигурен, че физическите причинители ще бъдат хванати. Сега е доста значимо да се откри кой е поръчал това закононарушение и какви са претекстовете ", сподели той.

Кирил Борисов изясни, че агитки на разнообразни клубове се занимават с престъпна активност. По негови думи е обществена загадка, че фракции от тях работят, като групи за побои.

"Това се знае от всички, а има и специфични звена в полицията, които се занимават с тях. Едно е обаче да знаеш, а друго е да го докажеш. Тези хора са залавяни доста пъти ", добави Борисов.

За побоя над журналиста Слави Ангелов: Жестоко посягане

"Агитките започнаха да бъдат употребявани още в края на предишния век за разнообразни поръчки. Криминалният детайл при тях не е оригиналност ", сподели Едуард Папазян.

Същевременно сътрудниците на Слави Ангелов обясниха, че той се възвръща след побоя и се надяват скоро да се върне на работа.

Журналистът Слави Ангелов беше атакуван и пребит от двама непознати с железни предмети пред дома му на 17 март. Основната версия, по която работят от полицията и прокуратурата, е че журналистът е бил пребит поради работата си.

Кой и за какво преби журналиста Слави Ангелов?

Слави Ангелов с коментар след жестокия побой над него

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Кои компании имат право на безплатна помощ до 10 000 лв.  1 Заявяваме ПИК на Национална агенция за приходите по имейл или с позвъняване  1 Стартъпите у нас са застрашени от банкрут поради ковид  1 Нова цена на природния газ от май --> Пaрите ни  Кои компании имат право на безплатна помощ до 10 000 лв. Кои компании имат право на безплатна помощ до 10 000 лв.  Заявяваме ПИК на Национална агенция за приходите по имейл или с позвъняване Заявяваме ПИК на Национална агенция за приходите по имейл или с позвъняване  Стартъпите у нас са застрашени от банкрут поради ковид Стартъпите у нас са застрашени от банкрут поради ковид  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  <br> Рекорден брой инфектирани за денонощието - 66 души <br>
Рекорден брой инфектирани за денонощието - 66 души
 Борисов: Бързото отхлабване на ограниченията ще докара до нова вълна инфектирани Борисов: Бързото отхлабване на ограниченията ще докара до нова вълна инфектирани  Взривяват високата част на недостроената ИПК Взривяват високата част на недостроената ИПК " Родина "  Със стоплянето на времето заболелите с COVID-19 ще намалеят, счита експерт Със стоплянето на времето заболелите с COVID-19 ще намалеят, счита експерт Последни  Фалшиви уеб сайтове ни мамят с здравно съоръжение за отбрана от Коронавирус 19 Фалшиви уеб сайтове ни мамят с здравно съоръжение за...  Задържаха двама българи в Баку поради киберпрестъпления Задържаха двама българи в Баку поради киберпрестъпления  Кирил Борисов Колко взимат причинителите на поръчкови набези  Копенхаген В Дания: Щурм към фризьорските салони  " Ролинг Стоунс " с нова ария: " Живот в нереален град "  Николина Ангелкова Ангелкова: Работим за пускане на летния сезон през...  Михаела жертва тима си и напусна Hell’s Kitchen България Михаела жертва тима си и напусна Hell’s Kitchen...  <p>Тръмп с крайни оферти за лекуване на коронавируса</p> Тръмп с крайни оферти за лекуване на ковид  Симеон Дянков Как по-лесно да се излезе от рецесията...  530 души в Кърджали под карантина, над 160 са пристигнали от Турция 530 души в Кърджали под карантина, над 160 са...  COVID-19: Нов връх на инфектирани у нас, 1171 към този момент са случаите COVID-19: Нов връх на инфектирани у нас, 1171 към този момент са...  DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19 DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19  Лидерите на Европейски Съюз разискаха поетапното излизане от карантината Лидерите на Европейски Съюз разискаха поетапното излизане от...  Борис Джонсън се връща на работа Борис Джонсън се връща на работа  COVID-19: Масово тестване в кв. COVID-19: Масово тестване в кв. " Факултета ", каква е...  Коронавирус: двама български лекари описват Коронавирус: двама български лекари описват  Милена Радойцева Американската преса: това българско дете ще промени...  Мюсюлманите посрещат Рамазан при затворени джамии Мюсюлманите посрещат Рамазан при затворени джамии  Тим Кук, изпълнителен шеф на Apple Софтуер за следене на контактни лица от ИТ колоси  840 моряци с ковид на самолетоносача 840 моряци с ковид на самолетоносача " Теодор... Всичко от през днешния ден Виц на деня Хирургът: - Сестра, какво имаме през днешния ден? - Два леки случая, докторе! Автомобилна злополука и индустриална контузия. И един тежък случай - брачен партньор, който отказал да… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи  Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници  Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после? Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после?  Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи  Милен Цветков почина в жестока злополука Милен Цветков почина в жестока злополука  Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните Водещи вести  COVID-19: Нов връх на инфектирани у нас, 1171 към този момент са случаите COVID-19: Нов връх на инфектирани у нас, 1171 към този момент са случаите  530 души в Кърджали под карантина, над 160 са пристигнали от Турция 530 души в Кърджали под карантина, над 160 са пристигнали от Турция  DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19 DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19  COVID-19: Масово тестване в кв. COVID-19: Масово тестване в кв. " Факултета ", каква е обстановката  Симеон Дянков Симеон Дянков: Ако се подкрепят семействата, по-лесно ще се излезе от рецесията  Милена Радойцева Американската преса: това българско дете ще промени света  " Ролинг Стоунс " с нова ария: " Живот в нереален град "  <p>Covid-19 ще смъкна хората от публичния транспорт</p> Covid-19 ще смъкна хората от публичния транспорт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР