България като част от Европа трябва да се откъсне от

...
България като част от Европа трябва да се откъсне от
Коментари Харесай

Европа се откъсва напълно от Газпром“

" България като част от Европа би трябвало да се откъсне от съветския газ. Можем да забележим болката и страданието, породени от това да се разчита на Владимир Путин и на газ, който се доставя през ``Газпром`` и Русия.

Избираме Съединени американски щати, Европа и България като евентуален център за взаимно превъзмогване на този проблем. Европа е в положение изцяло да се откъсне от " Газпром ", сподели за предаването (О)позиция на " Сега " Майк Помпео.

Помпео е американски политик, посланик, предприемач и юрист. Бил е шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ. През 2018 година става държавен секретар в администрацията на Доналд Тръмп. Към днешна дата е ръководител на Консултативния съвет на Linden Energy LTD, която закупи 50% от ``Овергаз Инк " АД. Помпео беше за по-малко от 24 часа в София.

" Всеки българин би трябвало да разбере, че ще е по-добре, в случай че пазарите тук са свободни, почтени и отворени. Конкуренцията понижава цената, конкуренцията основава многообразие от снабдители за клиентите. Това е бистрота, посредством която можете да видите какво се случва ", акцентира той в изявлението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР