България има успех през последните две седмици за ръста броя

...
България има успех през последните две седмици за ръста броя
Коментари Харесай

Изследване показало, че водата за уста бори коронавируса

 България има триумф през последните две седмици за растежа броя на инфектирани с ковид, само че не трябва да се успокояваме. Това препоръча доц. Любомира Николаева - Гломб, завеждащ имунологията в НЦЗПБ.

" Аз съм леко скептична, гледайки какво става с нашите съседи – Румъния стоят на плато, Гърция качва. Италия, Франция, Англия бележат растеж на заболелите ", разяснява тя.

Пред бТВ Николаева сподели, че за е хубаво, че у нас доста хора работят хоум офис, всички пък са засилили миенето на ръце, съблюдава се въпреки всичко и отдалеченост. 

" Макар че ограниченията са отхлабени, те (хората, бел. ред.) въпреки всичко се съблюдават. Нека останем реалисти ", предложи специалистът.

По думите на експерта би трябвало да се радваме,ч е данните сочат, че децата под 10 година са най-рядко наранени от COVID-19.

Николаева разгласи, че учени са открили, че избрани води за уста обезвреждат ковид. 

" Вода за уста се употребява за хигиена. Излезе проучване в едно влиятелно издание, че са направени опити с живия ковид равнище 3, които потвърждават, че дадени води за уста имат вирусоцидно деяние. Т.е. те унищожават вируса, когато е отвън клетъчно положение. Водата за уста няма да ви излекува, само че ще направи дъха ви малко по-стерилен, водата е за жабурене ", изясни Николаева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР