България има нужда от редовно правителство и работещ парламент. Това

...
България има нужда от редовно правителство и работещ парламент. Това
Коментари Харесай

Нинова пред европейските посланици: България има нужда от редовно правителство и работещ парламент

България има потребност от постоянно държавно управление и работещ парламент. Това е декларирала водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с европейските посланици, осведомиха от пресцентъра на левицата.

Срещата на посланиците на страните-членки на Европейски Съюз с ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и заместник-председателите Кристиан Вигенин и Атанас Зафиров се състоя по покана на Катарина Рангнит, дипломат на Швеция - страната, която ръководи Съвета на Европейски Съюз.

Корнелия Нинова показа позициите на Българска социалистическа партия по отношение на политическата обстановка в страната и вероятностите за образуване на постоянно държавно управление. Нинова осведоми дипломатите за позициите на Българска социалистическа партия по необятен кръг въпроси от вътрешната и външната политика, като главно внимание беше обърнато на идните избори и вероятностите за възобновяване на политическата непоклатимост в България.

Сред засегнатите въпроси бяха положението на българската стопанска система, правосъдната промяна, подготовката за присъединение към Еврозоната и към Шенген, както и обществените въпроси, предпочитани за Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР