България има нужда от правителство, но не на Радев, и

...
България има нужда от правителство, но не на Радев, и
Коментари Харесай

Плевнелиев скочи на президента: България няма нужда от правителство на Радев

" България има потребност от държавно управление, само че не на Радев, и от работещ парламент ". Това съобщи президентът Росен Плевнелиев в ефира на Би Ти Ви.

" Това е осъзнато деяние, което споделя на хората " подготвен съм на всичко, даже и да изляза от зоната си на комфорт, с цел да има решение ", сподели той по отношение на сделката на ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната " - " Демократична България " ръководителят на Народното събрание да се върти на ротационен принцип.

Според него хората са се нагледали на агитация и измислено биткаджийство, а политиците наподобяват все едно са в минно поле - където и да стъпят, все ще е неверно.

" Ако референдумът на Възраждане успее, младите българи напущат България мигновено ", предизвести той за първата от мините.

И изброи още: да не се направи държавно управление, да не се състои правосъдната промяна, която би могла да се случи и по-рано, в случай че не е имало партиен дебелоглав, неприемане на законите по проекта за възобновяване, Румъния да влезе в Шенген без нас. Относно референдума за отсрочване на еврото той предизвести и че може да " счупи страната ".

" Ако няма държавно управление, ще бъдем очевидци на груповото самоубийство на всички проевропейски партии ", счита той.

Най-силно, разумно и почтено към българските гласоподаватели би било да се сформира държавно управление с първия мандат на ГЕРБ-СДС, счита Плевнелиев. И акцентира, че няма потребност то да е съдружно, само че пък че гласоподавателите им са се потвърдили като най-гъвкавите.

Опитат ли ПП-ДБ да сформират държавно управление, то не би трябвало да е с ярки политически фигури, тъй като хората на Бойко Борисов нямало по какъв начин да ги поддържат.

Подходът на политиците е бил неверен, разяснява още той, и прикани политиците да се върнат към демократичния метод.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР