България и Гърция ще работят и за създаването на общи

...
България и Гърция ще работят и за създаването на общи
Коментари Харесай

България и Гърция ще работят за създаване на общи центрове за иновации

България и Гърция ще работят и за основаването на общи центрове за нововъведения и поощряване на стартъп средата. Това бе една от самодейностите, за които е реализирано единодушие на среща на българската държавна делегация с министъра на развиването и вложенията на Гърция Андонис Георгиадис, оповестиха от българското Министерство на стопанската система и промишлеността.

 

Министър Стоянов предложения гръцкия си сътрудник у нас, с цел да посетят дружно София тех парк и да набележат общите начинания. Гръцката страна акцентира резултатите, които България реализира в привличането на вложения в автомобилната промишленост и съобщи предпочитание за партньорство в тази сфера.

 

България и Гърция ще притеглят вложители със взаимни планове, беше общото мнение, изразено по време на срещата. Сериозните планове, които двете страни осъществят дружно в региона на превоза и енергетиката, са основа за усилване на икономическите им връзки и увеличение на инвеститорския интерес към района, подчертаха участниците в диалозите. Вицепремиерът Алексиев даде образец със Саудитска Арабия, която има интерес към планове като газовата връзка, водородната стопанска система и други. " Обединявайки мощните страни на двете страни, ще реализираме по-голям общ триумф ", означи вицепремиерът.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР