България Еър“ ще изпълни чартърните си полети от Хургада и

...
България Еър“ ще изпълни чартърните си полети от Хургада и
Коментари Харесай

България еър ще лети до Египет този уикенд

„ България Еър “ ще извърши чартърните си полети от Хургада и Шарм Ел Шейх в Египет през почивните дни – 14-и и 15 октомври, оповестиха от националния транспортьор. Това става, откакто в петък Министерството на външните работи издаде предизвестие по отношение на ограничение на пътуването в прилежащите на Израел страни - Египет и Йордания.

Въпреки нарасналата степен на заплаха, националният транспортьор подхваща тази стъпка за гарантиране на безвредното прибиране на туристическите групи от Египет, откакто страната беше наранена от последствията на военния спор в Израел.

„ България Еър “, като част от обществено виновната си задача на народен транспортьор, ще извърши поетите си задължения към туроператорите и организациите. Авиокомпанията се стреми да подсигурява безвреден транспорт на българите зад граница в края на тяхната отмора в курортния град Хургада в събота и Шарм Ел Шейх в неделя. 

Чартърните полети до края на седмицата от и до Египет ще бъдат изпълнени по авансово оповестеното разписание и в цялостен размер.

Националният транспортьор анулира полетите си от и до Тел Авив в неделя, 15 октомври, във връзка със комплицираната конюнктура в Израел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР