България е в труден период и българският народ се довери

...
България е в труден период и българският народ се довери
Коментари Харесай

Борисов в Мюнхен: България е в труден период и българският народ се довери отново на ГЕРБ

България е в сложен интервал и българският народ се довери още веднъж на ГЕРБ, като ни сложи преди всичко. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с Маркус Фербер, ръководител на фондация „ Ханс Зайдел “.

Председателят на ГЕРБ е на посещаване в Бавария на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС), оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

,,Вчера с доста старания успяхме да приемем в Народното събрание, по самодейност на ПГ на ГЕРБ-СДС, решение за потвърждаване пътя на България към еврото - от 2024 година В първия ден на Народното събрание внесохме Проект на решение за предоставяне на военна помощ на Украйна ”, уточни Борисов. Също по този начин още в първия ден внесохме Проект на решение за 100% диверсификация от съветски газ и съветско нуклеарно гориво, добави водачът на ГЕРБ. Председателят на ГЕРБ разяснява, че се задълбочава казуса с незаконните мигранти на територията на цялата страна. По думите му те са на всички места и казусът ескалира.

,,По време на нашето ръководство бюджетът беше с остатък, в този момент дефицитът доближава 7%. Външният дълг към този момент е 35% и новия недостиг доближава 15 милиарда Рекордни равнища на инфлацията ”, съобщи ръководителят на ГЕРБ и добави, че в това време България е на челни места по произвеждане на електрическа енергия в Европейски Съюз, най-големи производители на слънчоглед и зърнени култури. Военната индустрия създава в пъти повече от друго време “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов и Маркус Фербер показаха удовлетворение от взаимната работа и високо оцениха дългогодишното съдействие сред ГЕРБ и Фондацията. Двамата набелязаха нови взаимни планове в областта на подготовка и образование на фрагменти, както и формулирането на политики за развиването на България. Фербер посочи, че част от самодейностите, които ГЕРБ и фондация „ Ханс Зайдел “ ще осъществят ще бъдат ориентирани към юношески семинари и адаптиране на управническите политики към настоящите европейски измерения. Обученията ще обзет противодействието против подправените вести и методите за справяне с езика на омразата.

По време на срещата Борисов осведоми Фербер, че партия ГЕРБ е поела разноските на група деца от Украйна, които са били на българското Черноморие.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР