България е страна, където трябва да има силни леви партии,

...
България е страна, където трябва да има силни леви партии,
Коментари Харесай

Вигенин: България е една от страните в Европа, където разделението между богати и бедни

България е страна, където би трябвало да има мощни леви партии, само че не виждаме тяхното посланичество в Народното събрание. Българска социалистическа партия би трябвало да търси решенията, които са в интерес на страната. Причината лявото да е в рецесия, е обвързвано и с това, че политиката в България е в рецесия. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус "  зам.-председателят на Българска социалистическа партия и Народното събрание Кристиан Вигенин.

По думите му това изпитание, което те вършат, е споделено необятно.

" Нашите дейности са еднопосочни, макар че наподобява, че се конкурираме с останалите политически партии. Нашата концепция е да бъдем едно цяло, без другите партии да изгубят своята еднаквост ", добави депутатът.

" Десницата има друга философия на ръководство. Те не обръщат внимание на равния старт. Ние желаеме учениците да имат еднакъв старт на образование. България е една от страните в Европа, където разделянето сред богати и небогати, е най-голямо. Затова ние желаеме да стартираме от образованието, без него няма по какъв начин да вървим нагоре ", изтъкна Вигенин.

Той уточни, че новата стратегия ще бъде призната на общопартиен референдум и ще бъде развивана идната година, или година и половина.

" Ние желаеме да почистим несъгласията, които са повече на личностна основа, и да притеглим партии, които желаят същинска смяна и бихме могли да се обединим ", поясни Вигенин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР