България е постъпила по най-добрия начин за оръжията за Украйна,

...
България е постъпила по най-добрия начин за оръжията за Украйна,
Коментари Харесай

Статията на „Die Welt“ изми очите на България пред света


България е постъпила по най-хубавия метод за оръжията за Украйна, сподели пред Нова тв Румен Кънчев, специалист по интернационална политика във връзка изявленията в " Ди Велт " и " Политико ".

Той посочи, че не е почитател на лидерката на и очерта заслугата на, Политическа партия, за изгонването на съветски дипломати от България.

Според Асен Генов (журналист) не е обяснимо за какво по този завоалиран метод е трябвало да се оказва помощ с оръжие, вместо да са оптимално транспарантни. Играта на гоненица вреди на положителните планове.

Статията в " Ди Велт " била извънредно в интерес на България.  Естествено било да има медиатори, откакто страната не може да изнесе непосредствено оръжие за Украйна, твърди специалистът.

Руското разузнаване чудесно е знаело кой дава това оръжие за Украйна, счита проф. Румен Кънчев.

Журналистът Асен Генов дефинира излизането на публикацията в „ Ди Велт ” като огромен триумф на медийния екип на някогашния министър председател. Той обаче сложи въпроса за какво в България е трябвало да се засекретяват данните за оръжието, което изнасяме.

Бившият корестпондент на БНР в Берлин Александър Велев пък разяснява, че доставките на оръжие не са огромна изненада, за разлика от тези на дизелово гориво. Статията на „ Ди Велт ”,  която сигурно предава тъкмо обстоятелствата, измива очите на България, разяснява той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР