„България е парламентарна република. Правителството води външната ни политика, но

...
„България е парламентарна република. Правителството води външната ни политика, но
Коментари Харесай

Георги Марков: Съдбата на Македонския въпрос ще се реши от втория човек на Сорос в България

„ България е парламентарна република. Правителството води външната ни политика, само че под парламентарен надзор. Външната ни политика е отвън надзор, а македонският въпрос е в ръцете на Весела Чернева – вторият човек на Сорос в България. В Македония външната политика се дефинира от Александър Сорос, който е най-близкият човек на Заев и главен вложител в съседите с парите на татко си “, сподели политикът и държавник Георги Марков в обява в персоналния си профил във " Facebook ".

Ето какво добави той за ветото на България за Република Северна Македония и политическата рецесия в България:

„ Опитът на Петков да размени общата ни история с македонците със аероплан до Скопие беше най-инфантилното политическо осъществяване на прехода. Само това е задоволително съображение за намесата на Народното събрание с решение, задължаващо министър-председателя да се преценява с националния ни интерес. Както, несъмнено, и с езика на омразата към България и българите, който доближи своя връх при избора за кмет на Скопие, и от устата на македонския министър председател. Радев заплаши Петков с тежки последствия, в случай че го направи! България е суверенна страна и никой не може да диктува двустранните връзки с други страни. Няма юридически механизъм Макрон и Шолц да бъдат поръчител за каквото и да било в тази ситуация с Македония. Да не приказваме, че са слаби политици, които не можаха да подсигуряват живота и здравето на своите жители от ислямската миграция на ножа. Както се вижда през последната седмица, те не могат да подсигуряват енергийната сигурност на популацията си. Кампанията на държавните управления в двете страни да се къпят по-малко, да мият и да карат коли, с цел да пестят електрическа енергия, е обидна за тези велики народи. След часове Франция сподели на Петков по какъв начин да отстрани ветото върху PCM.

PS: Корнелия, чиято политическа кариера стартира при Иван Костов, сложи Българска социалистическа партия в ДСБ. Защитава партизаните на Сорос и двете им законни нули – червеноармейския внук Христо Иванов и комунистическия прокурор от селата на Делиормана по време на възродителния развой. При вчерашното едва парламентарно показване на Корнелия към този момент е несъмнено, че влизането на Българска социалистическа партия в идващия парламент е нестабилно. Присъствието на едвам 26 червени депутати ще остане прелестен спомен. “

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР