България е изправена пред нова сериозна вълна от коронавирус, и

...
България е изправена пред нова сериозна вълна от коронавирус, и
Коментари Харесай

Идиоти сме, ако не спрем туристите от пламналата Русия! Служебното правителство губи ценно време!

 България е изправена пред нова сериозна вълна от ковид, и то поради алчността на шепа хотелиери.

В момента една от най-тежко засегнатите страни в света е Русия. Само за през вчерашния ден там са регистрирани 23 500 новозаразени и близо 700 умряли от рисковата зараза.

Главният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев към този момент съобщи, че България би трябвало да вкара Русия в аления списък и да се забрани на туристи от там да посещават страната ни.

" Португалия изпадна в тежка обстановка с помощта на това, че си внесе бразилския вид. Очаквам Финландия да изпадне в доста неприятна обстановка, тъй като си внесе 500 позитивни, които бяха на мач в Санкт Петербург. Това желаеме да избегнем. Ясно е, че вирусът ще влезе в България, въпросът е това да не става бързо, стремително и с доста хора ", изясни здравният контрольор.

Разбира се, шепа милионери, пълнещи хотелите си с руснаци, незабавно му скочиха, мислейки единствено по какъв начин да усилят още повече банковите си сметки, нехаейки за здравето на останалите туристи и най-много на българите.

Ако страната ни вкара Русия в алената зона на COVID-19, това ще съсипе туристическия бизнес. Това съобщи Димчо Тодоров ръководител на Българската асоциация на специалистите в туризма.

В същото време управляващите в България губят скъпо време с бездействието си. Редовните полети сред Русия и България са обновени от 28 юни. Двупосочните полети от Москва до София, Варна и Бургас са 4 пъти седмично. От Екатеринбург и Ростов на Дон до Варна и Бургас, от Самара до Бургас и от летище " Минералние Води " до Варна с по 1 път седмично.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР