България допусна две загуби - от Франция с 0:3 и

...
България допусна две загуби - от Франция с 0:3 и
Коментари Харесай

Боре Кьосев: Ако не вдигнем оборотите, няма как да търсим успехи

България позволи две загуби - от Франция с 0:3 и от Италия с 1:3 гейма, в Група А на Европейското състезание по волейбол за мъже, като националите ни приключиха на трето място в групата. Те не престават на 1/8-финали в Словения против домакините. Членът на УС на БФВолейбол Борислав Кьосев бе много сериозен в коментара си за BGvolleyball.com, заявявайки, че в случай че не се вдигнат оборотите в играта на националите, както и тяхната мотивация, няма по какъв начин те да търсят триумфи.

" Класирането на трето място в групата бе предстоящо. Така бе и вътрешната настройка. В последния мач против Италия момчетата направиха два положителни гейма, опитваха се да се надиграят с Италия, харесаха ми. Но по-късно нямаше същия заряд. Във значимите моменти позволяваме обикновени неточности, не съумяваме на контраофанзива, няма отбрана, демонстрираме и редица и други недостатъци. Има доста работа да се прави. Някои хора маркират дейности в отбрана. Може по-често да се употребява Георги Петров, тъй като това момче има доста положителни качества. Един-двама от посрещачите не са в нужна форма. Цецо Соколов демонстрира геройство, само че би трябвало да му се оказва помощ, един състезател не може да се нагърби с всичко ".

" Франция сподели образно каква е разликата - голямо предпочитание, страхотна пъргавина и битка за всяка топка. Това е силата на огромните – да се играе в отбрана, да се търси надиграване. Ако ние не вдигнем оборотите на играта, няма по какъв начин са търсим триумфи. А това би трябвало да стартира още от по-малките селекции ".

" Сега всичко ще се види в 1/8-финалния мач. Той ще покаже на какво равнище сме и къде ни е мястото. Най-вероятно ще играем със Словения, а това е също един добър тим. Надявам се момчетата да излязат с нужната настройка и мотивация и да съумеят да победят ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР