България Директорът на затворите е временно отстранен от длъжност Срещу

...
България Директорът на затворите е временно отстранен от длъжност Срещу
Коментари Харесай

Директорът на затворите е временно отстранен от длъжност

България Директорът на пандизите е краткотрайно отхвърлен от служба Срещу Васил Миладинов е формирано дисциплинарно произвеждане 1 август 2019, 11:36  Директорът на пандизите е краткотрайно отхвърлен от служба Източник: БГНЕС
рещу основния шеф на Главна дирекция "Изпълнение на наказванията " Васил Миладинов е формирано дисциплинарно произвеждане, оповестиха от Министерството на правораздаването, след отправено питане от Българска телеграфна агенция по отношение на изявление на министър Данаил Кирилов от началото на юли.

От министерството прецизираха, че е издадена заповед за краткотрайното премахване на Миладинов от служба. Предметът и резултатите от инспекцията, която се прави, ще бъдат оповестени след приключването й, допълват от ведомството.

На 3 юли правосъдният министър Данаил Кирилов заяви, че ще освободи от поста му Миладинов още същия ден. Кирилов описа, че е направил ревизия на постройката на ареста на бул. „ Г.М.Димитров “, откакто се е срещнал с тъжба за неприятните условия. На идващия ден обае стана ясно, че Васил Миладинов е в болнични. На въпроса дали основен комисар Миладинов се е разболял след информацията за уволнението му, министър Кирилов отговори: "Вероятно да ".

"Натрупванията на проблеми са много. Това е една тежка система, в която има голям брой проблеми – с храненето, с достъпа до телефонни услуги, с цените на храните в лавките”, сподели още министърът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР