България буксува на едно място, парламентът почти не работи. Това

...
България буксува на едно място, парламентът почти не работи. Това
Коментари Харесай

Танер Али: България буксува, парламентът почти не работи

България буксува на едно място, Народното събрание съвсем не работи. Това сподели в ефира на Канал 3 депутатът от Движение за права и свободи Танер Али. " Искаме да забележим същинското лице на ГЕРБ, да смъкват маските. ГЕРБ би трябвало да потвърди, че е европейска партия, с европейска норма на държание. Движение за права и свободи е рационална в дейностите си, няма популизъм в партията. Ние сме посланици на нашите гласоподаватели, желаеме законопроекти ", добави Танер Али.

По думите му се всява ненавист и се засягат тематики, които да омаловажават присъединяване на Движение за права и свободи в Народното събрание. Танер Али разяснява и желаната от партията оставка на Красимир Велчев за ксенофобски изявления.

" Движение за права и свободи е толерантна партия. Не може по този метод да се приказва от огромната естрада на българския парламент ", съобщи Танер Али.

Причината е ксенофобският език на Красимир Велчев по време на дебатите на закона за реабилитацията на репресираните лица, импортиран от депутатите на придвижването.

Танер Али нито удостовери, нито отхвърли възможност за иницииране на избор на съмнение към държавното управление от страна на Движение за права и свободи.

" Германският гласоподавател е рационален и знае какво може да аргументи присъединяване на националисти и ксенофоби във властта. Меркел дава същински образец за народна власт в Европа като съобщи, че няма да се коалира с извънредно десни или леви партии ", добави по отношение на извършените парламентарни избори в Германия Танер Али.

" Ние не се натискаме да сме във властта. Патриотични партии с ксенофобско държание не би трябвало да ръководят страната. Движение за права и свободи е добър сътрудник, щяхме да подкрепим държавно управление на малцинството. Не мога да кажа дали Антон Тодоров е подобаващ за ръководител на Комисията по досиетата, тъй като не го познавам, нямам задоволително наблюдения ", сподели още депутатът от Движение за права и свободи
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР