България беше най-стегната преди пандемията с коронавирус. Вълната мина, България

...
България беше най-стегната преди пандемията с коронавирус. Вълната мина, България
Коментари Харесай

Премиерът пред турски инвеститори: Имаме над 250 завода в автомобилния клъстър

България беше най-стегната преди пандемията с ковид. Вълната мина, България държи плато от инфектирани и до през днешния ден. Отворихме игрища, заведения за хранене и нощни заведения. Намалихме ДДС-то за доста браншове. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред турски вложители, произвеждащи у нас стъкла за коли.

Най-хубавото е, че имаме над 250 завода в автомобилния клъстър. Най-много съжалявах, че няма фабрики за мотори, само че в този момент с електрическите се оказва, сподели Борисов.

"Пак сме доста добре спрямо доста други страни ", разкри министър председателят.

Тук професорите са такива, че се ненавиждат искрено. Едните са на една страна, другите на друга. А не минахме сред двете, обърна се Борисов към турските вложители.

"Страната ни не помни страха от март и април. Хората съумяха да си починат - планина, на риба, море. Важното е психическото здраве ", сподели още министър-председателят.

Участваме във всички стратегии за ваксини против ковид. Благодаря на медицинския ни личен състав -доктори, сестри, санитари, лаборанти, които с ана първа линия. продължаваме да си изпълняваме обещанието за 1000 лева в допълнение към заплатите им, разкри Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР