Българите са най-мързеливата нация в Европейския съюз. Това показва британско

...
Българите са най-мързеливата нация в Европейския съюз. Това показва британско
Коментари Харесай

България е най-мързеливата държава в Европейския съюз, сочи британско изследване

Българите са най-мързеливата нация в Европейския съюз. Това демонстрира английско проучване, резултатите от което бяха публикувани от таблоида " Дейли Мейл ". 78% от възрастните българи, взели участие в изследването, са оповестили, че не правят никакви физически извършения, с цел да поддържат тялото си в добра форма.

На втора позиция, единствено на три % зад България, се подрежда Малта, до момента в който Португалия са на трето място. В Иберийската страна 64% от възрастните не са физически дейни. От английското издание означават, че 75% от жителите на Малта признават, че имат уплаха от правенето на извършения.

Челните позиции измежду най-мързеливите народи в Европейския съюз се допълват от Румъния, Италия, Гърция, Кипър и Полша.

Без изненада най-активни физически са три страни от Скандинавския полуостров. В Швеция девет от 10 души посещават най-малко веднъж седмично фитнес салон. Жителите на Дания и Финландия се подреждат директно по-късно по физическа интензивност.

Британското проучване е обхванало 28 хиляди души от страните членки на Европейския съюз, като във всяка страна са били интервюирани по 1000 възрастни мъже и дами. Те били запитани какъв брой постоянно спортуват или вършат някакви извършения.

Проучването е посочило, че мъжете упражняват по-често от дамите, а разликата по този индикатор е най-осезаема при най-младите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР