Българите Димитър Янакиев и Мария Мицова стартираха с победи на

...
Българите Димитър Янакиев и Мария Мицова стартираха с победи на
Коментари Харесай

Мария Мицова стартира с победа в Солун

Българите Димитър Янакиев и Мария Мицова стартираха с победи на интернационалния шампионат по бадминтон в Солун (Гърция). Вторият подложен в схемата Янакиев направи поврат против Кристофър Клауер (Германия) и завоюва със 17:21, 21:8, 21:19 за 48 минути. Следващият противник на българина е Сварнарадж Бора от Индия.

Водачката в схемата при дамите Мария Мицова победи Мън Юн Чъан (Тайван) с 21:14, 21:13 за 26 минути. В спор за място на четвъртфиналите Мицова ще играе на следващия ден против Алисия Молитор (Германия). Осмата сложена Христомира Поповска загуби в първия кръг от Клара Ласо (Белгия) с 21:16, 15:21, 8:21 за 36 минути.

При мъжете Илиян Стойнов мина квалификациите след три следващи победи, само че загуби на старта от главната скица от четвъртия подложен Валентин Колинс Филимон (Румъния) с 13:21, 11:21 за 25 минути. Две български смесени двойки също не престават напред в шампионата.

Илиян Стойнов и Христомира Поповска победиха италианците Николо Волпи и Мая Фалаха с 21:13, 21:10 за 18 минути. Следващите им противници са поляците Павел Смиловски и Виктория Адамек. Мария Мицова и Алекс Влаар са водачи в схемата на двойки и почиваха на старта. Утре те ще играят против Павел Пиетрия и Доминика Квасник (Полша).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР