Българинът Желяз Андреев, който САЩ поиска да бъде екстрадиран, заради

...
Българинът Желяз Андреев, който САЩ поиска да бъде екстрадиран, заради
Коментари Харесай

Исканият да бъде екстрадиран българин от САЩ: В момента не е лесно да си Желяз Андреев

Българинът Желяз Андреев, който Съединени американски щати изиска да бъде екстрадиран, поради съмнения, че е търгувал със Сирия и е нарушил ембаргото, а по-късно прокуратурата в България реши, че той няма да напуща страната ни, проговори за развиването на случая си.

Заедно с приятелката му те разкриха, че борбата им занапред следва.

„ До колкото разбрах хонорарите на американските юристи стартират от 5-600 $ на час единствено за консултация. Ако решат да не те съставляват, след това ти връщат парите. На всеки жител или обвинен получава служебна отбрана. Но статистиката ясно демонстрира, че тези хора не могат да отделят на едно дело повече от 2 минути “, това обявиха двамата в ефира на bTV.

“Ние сме положително настроени. Но сме готови за най-лошия случай. Със сигурност не е елементарно да си Желяз Андреев сега. Тя се занимава с ежедневните си отговорности, а аз съм в неплатен отпуск, тъй като това е приоритет през днешния ден “, съобщи още нашенецът.

„ Адвокатите в Маями споделиха, че в случай че пледираме почтен, това може да отнеме ужасно доста време, а какво може да пледира един почтен човек “, запита риторично момичето.

Те разясниха случая и с другите българи, чието изгонване се желае от Съединени американски щати.

„ Много хора стартират работа без да знаят какво тъкмо може да им се случи. Особено, в случай че са в страна оттатък океана. Линията, по която всеки един от нас е бил забъркан е друга “, показаха те.

„ Със сигурност се усещам много по-защитен от българската страна. И разбирам, че предстоят още дипломатически диалози “, разяснява още Желяз.

„ Имам възприятието, че моят живот е в застой. Аз мисля единствено за това нещо. Тя също мисли единствено за това нещо. Каквито и проекти да сме имали, те са в застой. Не се усещам пълностоен “, уточни момчето.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР