Българинът Адриан Андреев не успя да завърши срещата за бронзовия

...
Българинът Адриан Андреев не успя да завърши срещата за бронзовия
Коментари Харесай

Контузия спря Адриан Андреев на крачка от медала

Българинът Адриан Андреев не съумя да приключи срещата за бронзовия орден на шампионата по тенис на младежките Олимпийски игри в Буенос Айрес (Аржентина) заради травма на кръста.

Поставеният под номер 6 Андреев загуби първия сет против Жилберт Соареш Жуниор (Бразилия) с 4:6 за 49 минути, макар че поведе с 4:0. В петия гейм българинът имаше две точки за нов пробив при 40-15, само че не съумя да се възползва. Това даде убеденост на бразилеца, който усъвършенства играта си.

При 4:5 Адриан Андреев взе медицински таймаут поради проблем с кръста. Той въпреки всичко продължи мача, само че очевидно изпитваше съществени компликации. Българинът отстъпваше с 1:3 (0-40) във втората част, когато разгласи, че не може да продължи мача.

По-късно през днешния ден Андреев и Ринки Хиджиката (Австралия) би трябвало да играят на полуфиналите в шампионата на двойки против третите сложени Юго Гастон и Клемен Табур (Франция). Все още обаче не е ясно дали тази среща ще се състои. Наставник на Андреев е Ивайло Трайков - дълготраен играч по тенис, стигнал до номер 211 в международната класация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР