Българин е купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс. Това съобщи

...
Българин е купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс. Това съобщи
Коментари Харесай

Българин купи най-скъпото имение в Бевърли хилс СНИМКИ

Българин е купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс. Това заяви списанието " Варайъти ", представено от Блиц.

Това се прави оценка като най-скъпата имотна договорка в града от началото на годината.

Имението е било продадено за близо 35 милиона $. Самоличността на купувача, както нормално, е замаскирана и към момента не е публично доказана.

Посочва се, че следите водят към бележит търговец на оръжие от България.

Площта на парцела е над 3 декара и половина. Сградата има 1325 квадратни метра застроена площи седем спални. Първоначално е била оценена за 55 млн. $, тъй че купувачът е сключил преференциална договорка, купувайки я на доста по-ниска цена, заключава " Варайъти ".

Но съгласно списанието има някои следи към купувача – първо, наподобява явно, че той е чужденец; второ имението е добито от юридическо лице, обвързвано с Христо Йорданов Христов; трето, това или един бележит търговец на оръжие от България, или негов едноименик, прецизира bg-voice.



" Варайъти " разказва историята на парцела с повърхност 9 акра (3,64 декара). Сградата с 1325 кв. метра застроена повърхност и седем спални е приключена през 2014 година при притежатели някогашен израелски боен и съдружници.

Домът предлага 7 спални – 3 на първия етаж и 4 на втория. Мастър бедрума е повече от голям – съвсем 300 кв.м., което е два пъти повече от размера на средно-статистическо жилище в Съединени американски щати.

Таваните са високи близо 8 метра, а акцент в имението е 24-метров водопад, който се ръководи от компютър – за него " Варайъти " написа, че ще " ви падне ченето ".





Басейн, палмови дървета, които крият от любопитни погледи, кино зала и конферентна зала са друга част от екстрите в имението.

Първоначално е била оценена за 55 млн. $, " тъй че Христов – или който фактически е купил този исполин – е сключил добра договорка, само че несъмнено това зависи от гледната точка ", заключава " Варайъти ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР