Българи бяха в украинската столица по време на руската атака.Русия

...
Българи бяха в украинската столица по време на руската атака.Русия
Коментари Харесай

Росен Желязков за атаката в Киев: Украйна и Европа не заслужават тази съдба

Българи бяха в украинската столица по време на съветската офанзива.

Русия нанесе ракетни удари по Киев и други украински градове в пиковите утринни часове в сряда. Това оповестиха от Военновъздушните сили на Украйна. В столицата са се чули няколко гърмежа, след което системите за противовъздушна защита били задействани.

Нападението съответствува с визитата на български депутати в украинската столица. В елементи от града е спряно електричеството и водоподаването, удостовери екипът на NOVA, който се намира в Киев. Специалните ни пратеници ни Иван Кънчев и Николай Кънчев прекараха часове в бомбоубежище.

Заедно с тях е и ръководителят на НС Росен Желязков.

Той разяснява: " Чуха се сирени, по протокол всички слязохме в бомбоубежището. Разбрахме, че ракетите са сполучливо обезвредени от Противовъздушна отбрана. Децата ни направиха най-силно усещане - умерено и търпеливо изчакват да отмине въздушната паника. Това е тяхното всекидневие, детството им е белязано от паники. Тези събития ще оставят траен отпечатък в съзнанията им, Украйна и Европа не заслужават тази орис. Това не може да се допусне в цивилизована Европа ", безапелационен бе той, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР