Българче си извоюва три медала от Световния шампионат на сценични

...
Българче си извоюва три медала от Световния шампионат на сценични
Коментари Харесай

15-годишна българка с три медала от световен конкурс в Холивуд

Българче си извоюва три медала от Световния шампионат на театрални изкуства WCOPA, който се организира в Холивуд.
15-годишната Димитрина Германова от Добрич, която взе участие в четири конкурсни номинации в направление " Вокал ", завоюва сребърни медали в номинациите Contemporary и World Music и бронзов орден в номинация Pop Music.

" Изминалите 10 дни бяха изпълнени с доста прочувствени прекарвания, срещи с невероятни хора на чудесни места. Наистина съм горда, че взех присъединяване в 23-тото издание на Световния шампионат по театрални изкуства в Холивуд. Изключително щастлива съм от постигнатото, защото се състезавах с участници, които имат голям капацитет. Много от тях към този момент са осъществени реализатори в страните си. Придобих скъп опит и убеденост, само че и съзнавам какъв брой доста още имам да изучавам ", описа пред " Монитор " Димитрина.От арт компания " Нови звезди ", която е формален представител на България в шампионата, се похвалиха с успеха на Димитрина.

" Победа по холивудски! Прекрасна вест долетя от Холивуд! Талантливата Димитрина Германова се пребори с голяма конкуренция и завоюва 3 медала за своите 4 конкурсни номинации! " В нейната възрастова категория са се състезавали повече от 200 реализатори, а в целия шампионат се конкурират няколко хиляди участници от повече от 60 страни, които показват своя гений в разнообразни изкуства.

От компанията допълват, че продуцент от журито се е срещнал с Димитрина, впечатлен е от нея и ѝ предвещава обещаващо бъдеще и на международната сцена.

Димитрина и сестра ѝ Весела са се насладили на туристическа обиколка на Лос Анджелис, разходили са се по Алеята на славата, снимали са се с известния надпис Hollywood, като не са пропуснали и плажовете и кея Санта Моника, Аквариума и други знакови места за района.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР