Балерината от балет Магаданс“ – Ирина Стоименова говори в подкаст

...
Балерината от балет Магаданс“ – Ирина Стоименова говори в подкаст
Коментари Харесай

Балерина от Магаданс каза цялата истина за Слави Трифонов

Балерината от балет „ Магаданс “ – Ирина Стоименова приказва в подкаст шоуто – „ Има подобен подкаст “.

Там тя приказва пред водещия Трифон Симеонов – Туньо малко над един час, като двамата засегнаха доста любопитни тематики, като несъмнено гвоздея беше истории и мнение за шефа ѝ, както тя го назовава – Станислав Т. Трифонов – Слави.

Как е попаднала в балет Магаданс?

В балета съм от 10 години. Цял живот това съм правила и е една от най-хубавите случки, които са ми се случвали. Имах щастието да познавам някои от девойките, които бяха към този момент в балет „ Магаданс “, работили сме дружно по други планове и тъкмо ден преди рождения ми ден, те ми се обадиха и ме попитаха дали желая. Шефката на балета Нели Желева искаше, да ме види след рекомендациите. На връх рождения ми ден с кутия бонбони дойдох и че взех ги впечатлих.

Ще Ви опиша една история. Попринцип съм непретенциозен човек, само че това няма по какъв начин да го открека. Имам гений да помня доста бързо придвижванията и танците, мога единствено с взор да ги науча и това доста ги впечатли, тъй като действително ние имахме доста работа. Реално от както съм проходила съм споделила, че желая да стана балерина. То пък, че взе че стана. Сама съм си стигнала до тук. Дори сама съм се записала на танци след едно зрелище.

Изненада за Слави Трифонов:

Най-готиното беше, когато със сценаристите направиха изненада на Слави, става въпрос за скеча с бузукарката Стояна. Той не знаеше и аз напряко влизам в скеч с Виктор Калев и Тодор Башиянов. Виктор беше Ица, а Башиянов беше Стунджи. Аз се укривам, те си минаха скеча и най-после споделят желаеме да поканим тук бузукарката Стояна, с цел да си представим новото парче. Излизам и се разпределям на макс макар, че ми беше толкоз пристенено от мисълта, че това го гледат хиляди хора. Слави Трифонов не можеше да повярва, той беше в потрес. После когато си приказвах с него той ми сподели, че в действителност си е помислил, че са поканили бузукарката Стояна. Грима беше прелестен, то е ясно нашите гримьори са експерти, само че ти по този начин беше хванала стойката, походката, че аз в действителност си помислих, че това е тя.

 undefined

След време се видях със Стояна и тя по този начин ми се радваше. Каза ми: „ Седя в нас на дивана, виждам тв приемника и си вакам, мале това аз ли съм? “. Тогава започнаха и други скечове, имах и реплики. Играх с Иво Сиромахов и Мариян Бачев.

Така, че хората ме разпознават по улиците и ми се радват, това ми се харесва. Не съм получавала неприятни мнения. Има и такива най-вероятно, само че не съм ги чувала, пише 7dnisport.bg. 

За концерта на стадион „ Васил Левски “:

Тя подготовката беше доста съществено, тъй като е огромна сцена и ние би трябвало да сме на всички места. Жестоки подготовки и като на всяка една и шефа присъстваше. Деня преди концерта ние отиваме да репетираме, трябваше с едни мотори да обилим всичко и да се качим на сцената. Шефа споделя не желая там откъм гърба да танцувате, желая при мен начело и хайде променяй всички и по този начин подготовка до 01:00 часа. Ние си го направихме, в случай че би трябвало и до 05:00 часа ще седим, експерти сме и всичко стана изрядно. На идващия ден отиваме и то още вали, тогава шефа споделя не, желая да играете обратно, тъй като ще бъдете мокри – ужасно става. И ние хайде всичко на ново откъм гърба. Точно когато всичко стартира отново заваля, само че ние се раздадохме на макс, отидохме при него начело, бяхме доста мокри, косите, всичко. Само да ти кажа, че долното долни дрехи ми беше и то мокро, тъй като ние трябваше да сядаме. В момента, в който ти отидеш напред и се върнаш откъм гърба то на всички места става мокро, беше премеждие. За хлъзгането от нашите нищо нямаше, едно момиче от естетическата гимнастика се удари, само че всек отново се оправи и нищо и нямаше, за благополучие рабира се. Нямаше паднали балерини. Беше доста хубаво цялото преживяване.

На идващия ден бях на концерт на Ерос Рамацоти в „ Арена Армеец “. Аз доста го почитам и одобрявам, само че след цялото това, което беше на стадиона, концерта на Ерос ми се видя като халтура. Мащабите са разнообразни.

 undefined

Лъжа за балет „ Магаданс “:

Лъжа е, че при започване на „ 7/8 “ тв сме били гласяни ние балерините за водещи на другите стратегии и шоута и да си сменяме ампоато. Всичко потегли от едно промо, което имаше концепцията да изрази това, че малкия екран е самостоятелна, че ще споделя единствено истината и ще има разнообразни вести от това, което запълва другите малките екрани. Реално снимахме такова промо, с което показахме, че такива неща няма да има в нашата телевизия и те взеха решение, че ще става репортерки.

Обичта ѝ към животните и история със Слави Трифонов:

Много обичам животните. Дори имах една такава история. Обадиха ми се близки, че в Гълъбовци има хора, които гледат животни, само че към този момент нямат опция и търсят помощ. Тогава аз се качих на колата, изпълних багажника с храна и отидох. След това ми се обажда секретарката и ми споделя, че шефа желае да ме види. Качвам се аз и не знам защо става на въпрос. Той ме пита: Къде работиш? Аз давам отговор: В балет „ Магаданс “. Пак ме пита: Къде работиш: Аз давам отговор: Във компания „ 7/8 “. Отново същия въпрос ми задава: Къде работиш? В обществените ли работиш? И аз давам отговор: Не, но майка ми работи в обществените. Тогава разбрах защо става въпрос, поговорихме си и в последна сметка и той оказа помощ на тези хора. Сега като види това иска ми се разсърди, само че то не може единствено неприятно да се приказва за един човек, би трябвало да се споделя и положителното.

Гледам папагала от шоуто, който се споделяше „ Пилето “ и участваше в един от сезоните. Аз съм му сменила името. Казва се Коко. Освен папагала имам и две кучета – йоркита, а в този момент мисля да си взимам и африкански таралеж. Много ме зареждат животните и си ги обичам. Имала съм най-различни. Коко не приказва доста, той е травмиран, най-вероятно от мощната музика на „ Ку-ку “ бенд.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР