Балансът между семейството и супер успешната кариера не е задължително

...
Балансът между семейството и супер успешната кариера не е задължително
Коментари Харесай

Майката на две деца Мария Илиева: Изпълних своята свята женска мисия

Балансът сред фамилията и супер сполучливата кариера не е наложително нещо невероятно. Доказателство за това е Мария Илиева, която слезе за малко от сцената, с цел да стане майка, след което се завърна, а в този момент още веднъж избра пътя на майчинството. Изпълнителката беше посетител на Петя Дикова в предаването „ Тази събота и неделя “ по bTV.



Мария, която е майка на момче на име Алекандър и на момиче на име София, показа, че съгласно нея да си майка е „ свята женска задача “. Алек се роди през 2018 година, а през лятото на 2021 година пристигна и София.

Певицата показа, че името на София е било препоръчано от бащата на момиченцето. Тя се е съгласила, тъй като е разкрила забавен символизъм - дядото на детето е бил кмет на София.

Мария Илиева описа повече и за бащата на София, който се назовава Александър като сина ѝ. Когато дребният Алек се е родил, двамата към момента не са се познавали и Мария е приела идентичните имена като знак от ориста, че това е мъжът за нея. Александър е обичаното ѝ мъжко име.

Тя разкри, че у дома в никакъв случай не става комплициране с имената, тъй като към сина си се обръща с „ обич моя “, само че в случай че в миналото би трябвало да се прецизира, просто употребяват „ синиър “ и „ младши “ (старши и младши).



Мария Илиева в никакъв случай не е била толкоз сигурна, че индивидът, който е до нея, е точният мъж. „ Може би тъй като за пръв път обичам “, показа тя. Въпреки това към този момент двамата нямат проекти да се женят. За разлика от множеството девойки, които мечтаят за женитба в бяла рокля, за Мария това в никакъв случай не е било приоритет.

Мария Илиева, която е на сцената към този момент 20 години, балансира чудесно персоналния си живот и кариерата. Тя показа, че огромната разлика сред началото на триумфа си и в този момент, когато към този момент има семейство, е това, че в този момент има с кого да показа триумфа.

Още за Мария Илиева може да прочетете на:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР