Бъдещият премиер трябва да е с профил, различен от моя.

...
Бъдещият премиер трябва да е с профил, различен от моя.
Коментари Харесай

Трифонов: Бъдещият премиер трябва да е с профил, различен от моя

Бъдещият министър председател би трябвало да е с профил, друг от моя. Трябва да е някой, който е учил, приказва непознати езици и почтено показва България. “

Това споделя в особено изявление пред в. " Монд " водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов и добавя, че " несъмнено, че има поради едно име ".

Журналистът, приказвал с него, написа, че той дава обещание при победа на избори те да в профил главения прокурор, упрекван, че си затваря очите за корупцията. " Той е недоразвит за поста ", подлага на критика го Трифонов пред Жан-Батист Шастан, който е приказвал с водача на Има Такъв Народ на 21 юни в офиса на продуцентската му компания в София.

Статията е озаглавена " Слави, артистът, който обръща нагоре с краката българската политика ". Но в нея няма настоящи фотоси от диалога, тъй като Трифонов е отказал да бъде сниман.

Според създателя той мъчно седи на дивана в обширния си кабинет, а на стената са подпрени патерици, като обяснението му е, че " Имах строшаване, от което мъчно се възвръщам ".

Шастан добавя още, че домакинът му е бил със " сиво-синкава кожа ", както и че в София настойчиво се носят клюки за здравословното му положение, изключително откакто от дълго време не се е появявал обществено в столицата.

Френският публицист го назовава проевропеец и иконоборец, съобщи " Дневник ".

" Когато диалогът стигне до тематиката за корупцията, Слави се изправя в канапето и очите му с искра се вторачват в журналиста: " Имаме брилянтни закони, само че не се ползват. Трябва да изградим още веднъж правораздавателната система ".

Статията продължава с целите на партията и изложение на това по какъв начин се води предизборната й акция.

Трифонов я води с редки появи на телевизионния си канал или с къси текстове във " Facebook ", като заобикаля диспути и изявленията за българските медии, написа " Монд ".

Питан за думите на заместника си, че към публицисти може би би трябвало да се ползват средновековни закони с отрязване на ръце, той дава отговор, че това е било " нелепост, която е била преиначена ".

За обвиняванията от съперниците му, че е популист, той отвръща, че " те даже не знаят, че тази дума произлиза от " народ ".

" Слави споделя за себе си, че като ефирен водещ, влезнал в политиката, " можем да го съпоставяме с Бебе Грило, създателят на италианското придвижване " Пет звезди ", с украинския президент Зеленски или с Доналд Тръмп. Резултатът не постоянно е безапелационен, само че се вписва в духа на времето - изключително мощно подхранван от ендемичната корупция в България - с помощта на което обичани стават най-невероятните претенденти ", споделя още " Монд ".

Трифонов твърди, че неговите образци в политиката са Маргарет Тачър, Роналд Рейгън и Еманюел Макрон.

Лидерът на Има Такъв Народ даже се афишира пред френското издание за " трансформиране на Европейски Съюз в страна, в сравнение с да остане съюз на разнообразни страни ", както и приканва " твърдо " да се отговори на турския президент Реджеп Тайип Ердоган и на ексцесиите на Виктор Орбан.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР