Бъдещият министър-председател на България Кирил Петков не пропусна да си

...
Бъдещият министър-председател на България Кирил Петков не пропусна да си
Коментари Харесай

Кирил Петков се хвали пред „Шпигел: Това, което има значение, е, че аз искам да съм премиер! Асен Василев ще е със супер правомощия

Бъдещият министър-председател на България Кирил Петков не пропусна да си направи реклама и да се похвали пред немския вестник „ Der Spiegel “, че ще става министър председател. Единият от водачите на " Продължаваме промяната " даде изявление за немското издание за упоритостите си да управлява страната.

„ Асен Василев ще стане финансов министър и вицепремиер, отговарящ за енергетика и стопанска система, нещо като супер министър “, декларира Петков след въпрос по какъв начин ще ръководи в коалиция с Българска социалистическа партия.
„ Това, което има значение, е че аз желая да заема поста на министър председател “, акцентира пред авторитетния немски вестник Петков.

Разговорът е оповестен в понеделник под заглавие „ Ще бъдем безмилостни в използването на закона “, което звучи занимателно, изречено от бъдещия министър председател, който наруши главния закон на страната, ставайки длъжностен министър с двойно поданство.
свързани новини58904преди 2 часа75117преди 18 часа
Той акцентира по какъв начин за пръв път в България са провели обществени съвещания на 18 работни групи и пробват „ точка по точка “ да съберат четири партии „ с доста разнообразни история и партийни платформи “.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР