Бъдещето пред Челси изглежда все по-мрачно! Актуалният носител на трофея

...
Бъдещето пред Челси изглежда все по-мрачно! Актуалният носител на трофея
Коментари Харесай

Медиите във Франция: "Лил" - "Челси" е под въпрос


Бъдещето пред " Челси " наподобява все по-мрачно! Актуалният притежател на трофея в Шампионската лига може да не бъде позволен до реванша от осминафиналите против " Лил " на следващия ден вечер (22:00 ч., RING) .

Все още настоящият притежател на " Челси " - Роман Абрамович - попадна в черния лист на Европейския съюз (ЕС) с предприемачи, доближени до съветския президент Владимир Путин.

Според френските медии, клубът се нуждае от специфичен лиценз, с цел да играе мачове и надлежно да генерира доходи на територията на страната. Именно с сходно позволение " сините " от Лондон резервират правото си да упражняват спортна активност във Англия.

На този стадий към момента не е ясно по какъв начин ще действат френските управляващи. От УЕФА са уверени, че дуелът ще се играе по проект. Мениджърът на " Челси " - Томас Тухел, също е безапелационен - той и футболистите ще пътуват за Франция без значение от всичко.

А в това време шефовете на клуба съумяха да вбесят сътрудниците си от " Мидълзбро ". Те настояха дуелът сред двата отбора за ФА Къп в събота да се играе без аудитория. Причината - " сините " от Лондон нямат право да продават билети. Те се позоваха на правилото за равнопоставеност във връзка с своите почитатели, само че след бурната реакция на противника отдръпнаха настояването си.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР