Бъдещето на треньора на Реал Мадрид Хулен Лопетеги в тима

...
Бъдещето на треньора на Реал Мадрид Хулен Лопетеги в тима
Коментари Харесай

Ел Класико ще реши бъдещето на треньора на Реал

 Треньорът на Реал пое отговорността за неприятните резултати
Бъдещето на треньора на Реал Мадрид Хулен Лопетеги в отбора ще бъде решено от класическото дерби против Барселона, написа испанският " AS ". Мегасблъсъкът ще се организира на 28 октомври на стадион " Камп Ноу ".

Ужасяващата серия на " белия балет ", коийто е с 4 мача без победа и нежеланите 409 минути без маркиран гол, усили съществено натиска върху експерта, който несъмнено би трябвало да се тормози за мястото си след провалянето във Витория против Алавес.

Шефовете на Реал не са известни с търпението си и макар че Флорентино Перес е уверен, че в този момент не е точния миг за смяна, загуба против Барса ще значи разлъка с Лопетеги.

Преди това столичани би трябвало да непременно да победят Леванте в шампионата и Виктория Пилзен в Шампионската лига, освен това колкото могат по-убедително, с цел да смъкват напрежението и да влязат в дербито с положителна настройка.

Според мадридското издание огромният въпрос е и кой би могъл да пристигна на мястото на наставника по това време от акцията, като на този стадий се приказва за някогашния управител на Челси Антонио Конте, като единствената свободна алтернатива.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР