Бъдещето на Хари Уинкс в Тотнъм ще бъде под сериозна

...
Бъдещето на Хари Уинкс в Тотнъм ще бъде под сериозна
Коментари Харесай

Бъдещето на Уинкс в Тотнъм под въпрос

Бъдещето на Хари Уинкс в Тотнъм ще бъде под сериозна въпросителна, в случай че клубът успее да притегли полузащитника на Саутхамптън Пиер-Емил Хьойберг, твърди " Мирър ".

Интерес към датчанина демонстрират още от Евертън, само че в случай че Моуриньо успее да изпревари " карамелите " за подписа на футболиста, то тогава най-вероятно Уинкс ще се насочи към изхода на " Уайт Харт Лейн ".

24-годишният англичанин не е корав титуляр след идването на португалския експерт. Той е младеж на тима и бе натрапен в първия състав от предходния управител Маурисио Почетино. Моуриньо няма проблем да се раздели с играча изключително в случай че дойде ново попълнение в тима. Уинкс е оценен на към 25-30 милиона паунда. През този сезон полузащитника има 39 мача във всички шампионати.

Tottenham's pursuit of Southampton's Danish midfielder Pierre-Emile Hojbjerg, 24, has cast doubts on the future of homegrown England midfielder Harry Winks, 24, at the club. (Sunday Mirror) #THFC #COYS pic.twitter.com/fe18N1vLEu
— The Transfer Exchange Show (@TheTransferEx) July 19, 2020
Хьойберг от своя страна отхвърли да възобнови контракта си със " светците " и съобщи, че желае да играе в по-голям клуб. Тотнъм се счита любимец за подписа му, само че към конкуренцията се включи и Евертън. Смята се, че " шпорите " ще предложат крайния си защитник Кайл-Уокър Питърс, като част от договорката за датския халф.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР