Бъдещето на голмайстора на ЦСКА - Фернандо Каранга вълнува вече

...
Бъдещето на голмайстора на ЦСКА - Фернандо Каранга вълнува вече
Коментари Харесай

Мениджърът на Каранга проговори ексклузивно пред БЛИЦ за бъдещето на бразилеца

Бъдещето на голмайстора на ЦСКА - Фернандо Каранга вълнува към този момент няколко дни футболните почитатели у нас. Бразилската голова машина е водач при стрелците у нас със 17 гола и бе определен за най-хубав чужденец и най-хубав нападател в България за 2017 година.

Логично ползата към бразилеца е висок, а на всичко от горната страна той не се прибра в точния момент за началото на зимната подготовка. От ЦСКА оповестиха, че Каранга има имотни проблеми и по тази причина се бави, само че всеки ден се появяват нови и нови спеклуцаии за обстановката с голаджията.

БЛИЦ СПОРТ съумя да се свърже с сътрудника на Каранга - Андерсон Насрала, който изясни какво се случва с неговия клиент.

" Фернандо Каранга се усеща добре в ЦСКА. Той просто удължи малко ваканцията си, само че към този момент се завръща. Появиха се няколко клуба от Европа и Азия, които се интересуват от него ", сподели Насрала пред БЛИЦ.

На въпрос дали бразилецът желае да остане в ЦСКА, сътрудникът му отвърна: " Да, несъмнено. Той има контракт до 2019 година, само че... Има в действителност доста положителни оферти ".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР