БАБХ предприема необходимите мерки за контрол и ликвидиране на заболяването

...
БАБХ предприема необходимите мерки за контрол и ликвидиране на заболяването
Коментари Харесай

Хората Треперят! Страшната Гостенка Навести България! Ще Умъртвяват Хуманно Всеки Заразен!

БАБХ подхваща нужните ограничения за надзор и очистване на болестта според разпоредбите на европейското и националното законодателство, и Плана за незабавни дейности при надзор на АЧС. Принудителното умъртвяване по човечен метод и обезвреждането на всички домашни прасета ще започва на следващия ден, 6 юли, при съблюдаване на условията на Наредба № 22 за понижаване до най-малко страданията на животните по време на кръвопролитие или умъртвяване.

Създадени са зони на рестрикция (3 км защитна и 10 км надзорна зони), в които са наложени ограничения за надзор и очистване на заболяването.

БАБХ предизвестява, че се не разрешава влизането и излизането на хора и коли без позволение на БАБХ, в региона на обектите, по време на осъществяване на ограниченията, разпредени със заповед на изпълнителния шеф на Агенцията, като се изключи чиновници на Министерство на вътрешните работи, медицински лица, включително и Спешна здравна помощ, представители на централната и локалната власт, и регионалната администрация и лица имащи адресна регистрация в съответното обитаемо място.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР