Баба Марта засия в празничния си червено-бял цвят в Министерство

...
Баба Марта засия в празничния си червено-бял цвят в Министерство
Коментари Харесай

Баба Марта усмихна МОН

Баба Марта засия в празничния си червено-бял цвят в Министерство на образованието и науката. И озари с усмивки, и благополучие - деца, възпитаници, родители, учители, министри и министър председател. Деца и възпитаници от 25 столични учебни заведения и детски градини в български празнични носии показаха свои ръчно направени мартеници на благотворителен базар в МОН.

Децата изрецитираха и стихотворения по случай 1 март.

Базарът бе публично открит от 11:00 часа в наличието на министър-председателя акад. Николай Денков, министъра на образованието и науката проф. Галин Цоков, министъра на превоза и известията Георги Гвоздейков , министъра на опазването на здравето проф. Христо Хинков и министъра на културата Кръстю Кръстев.
 Снимка 655685
Източник:

Премиерът акад. Николай Денков регистрира, че мартениците - Пижо и Пенда ни сплотяват през вековете. И ще продължат да ни сплотяват като нация и народ отсега нататък, сподели министър председателят.

Образователният министър проф. Галин Цоков честити Баба Марта на всички деца, възпитаници и учители. Средствата от ръчно направените мартеници са за щедрост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР