азват, че родното място няма значение. Важно е да си

...
азват, че родното място няма значение. Важно е да си
Коментари Харесай

Холивудските звезди, родени по нашите географски ширини

азват, че родното място няма значение. Важно е да си добър човек и да се възползваш оптимално от гениите, които имаш. А хората, за които ви описваме по-долу, изцяло дават отговор на описанието ни. Успешни, надарени, богати и международно известни в своята област, само че с една забавна детайлност - всички те имат генезис от нашите географски ширини.

Няма по какъв начин да не стартираме с родното, а точно прелестната актриса Нина Добрев , родена в столицата ни през 1989 година

Едва на две години емигрира дружно със фамилията си в Торонто. Говори свободно британски и български език. Има по-голям брат Александър, който следва инженерна компетентност, татко й Камен е компютърен експерт, а майка й Михаела е художничка. В изявленията Добрев декларира, че се гордее с българския си генезис.

A post shared by (@nina) on Sep 26, 2020 at 2:08pm PDT

Мила Кунис

Актрисата е родена в семейство на украински евреи. Семейството й – родителите Марк и Елвира Кунис и брат й Майк, се преселват в Лос Анджелис, когато Мила е на седем години. Те отиват там с едвам 250 $ в джоба. Вероятно не са доста хората, които знаят, че цялото име на Мила е Милена Марковна Кунис и е несъмнено още една невероятна актриса и жена, която е родена по нашите земи.

A post shared by (@nina) on Sep 26, 2020 at 2:08pm PDT

Мила Йовович

Актрисата е родена в Киев, в фамилията на рускиня и сърбин. Семейството на Мила в началото се реалокира в Лондон, а през 1981 година се открива в Сакраменто, Калифорния. Седем месеца по-късно всички се местят в Лос Анджелис. Мила прави своя дебют като актриса, когато е на 13 години в телевизионната продукция на Дисни "The Night Train to Kathmandu ". По същото време стартират да излизат нейни фотоси на кориците на редица фешън списания, което поставя началото на нейната кариера като фото модел.

A post shared by (@millajovovich) on Dec 17, 2019 at 1:41pm PST

Стивън Спилбърг

Малцина знаят, само че американският режисьор е роден в дома на евреи имигранти от Руската империя, описват от NOVA. Дядо му и баба му по бащина линия отпътуват за Съединени американски щати, напускайки градчето Каменец-Подолски (сега на територията на Украйна) през 1906 година, а дядо му по майчина линия е родом от Одеса. "Израснах в семейство, в което се говореха три езика: британски, съветски и идиш. Баща ми беше радиолюбител и по време на Студената война откри връзка с родственици от Украйна. След това станах другар с русначе и си кореспондирахме посредством морзовата писменост ", спомня си режисьорът на "Извънземното ".

on Apr 1, 2018 at 11:40am PDT

Лени Кравиц

Музикантът има славянски корени. Бащата и майката на Лени са родени в Съединени американски щати. Дядо му по бащина линия обаче е роден в Украйна, откъдето емигрира в Америка.

A post shared by (@lennykravitz) on Sep 9, 2020 at 5:00am PDT

Още забавни истории вижте в каналите на Vbox7 и
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР