Азис сподели за внезапно застигнали го здравословни проблеми. Фолк идолът

...
Азис сподели за внезапно застигнали го здравословни проблеми. Фолк идолът
Коментари Харесай

Майката на Азис - истинска красавица

Азис показа за ненадейно застигнали го здравословни проблеми. Фолк идолът три дни е по лечебни заведения, а лекари се грижат да се възвърне допустимо най-бързо.

За здравословните си премеждия заяви самия той в обществената мрежа, като разгласява и серия снимки. От написаното излиза наяве, че хитовият реализатор се е претрупал от многото задължения и към този момент няколко дни е в насилствена отмора.

„ Убедих се, че човек на моята възраст 44 годишен, няма право да се претрупва с работа като моята! Три дни по лечебни заведения, системи и лекарства, аз към момента не се усещам в силата си. Почивка вкъщи с другари е най-хубавото нещо. Днес към този момент съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас “ – написа той.



Само преди седмица излезе дуетния сингъл на Краля на попфолка с младия му сътрудник Меди. Песента се посрещна с огромен интерес от меломаните и куп суперлативи за надарените артисти.

Азис мощно тормози своята майка Гергина, която пък дохвърчал от чужбина, особено да види виновност си и да се увери, че всичко ще бъде наред. Певецът пусна и фотография с нея, като от фрагмента е видно, че и двамата са щастливи дружно.

Феновете на фолк изпълнителя не пропуснаха да отбележат обстоятелството, че майката на Азис е същинска хубавица. Тя рядко се демонстрира в общественото пространство, макар, че има нужната визия за това. Lupa.bg научи, че Гергина е на 65 години, само че все пак наподобява ослепително.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР