Азис посегна към методите за разкрасяване на плеймейтките. Фолк идолът

...
Азис посегна към методите за разкрасяване на плеймейтките. Фолк идолът
Коментари Харесай

Азис пъчи силиконови гърди! Фалшивите му мускули са правени в Турция

Азис посегна към методите за разкрасяване на плеймейтките. Фолк идолът от няколко месеца пъчи силиконови гърди. Операцията му била направена в Турция против много скромна за джоба на звездата сума.

Певецът от Костинброд в последните месеци е замязял на културист. Оказва се обаче, че типът му не се дължи единствено на усилени тренировки и непоколебим хранителен режим, а и на майсторството на някой турски корифей на естетичната хирургия. Добре развитите гръдни мускули на Азис в действителност са от силикон, настояват чудесно осведомени източници на „ Уикенд”. Според тях, интервенцията е направена през есента – малко преди музикантът да стане водещ на „ ВИП Брадър”. Подобна намеса се правела на много места по света, само че в Турция се били специализирали, а и цената била допустима. Такъв тип разкрасяване коствал няколко хиляди евро, което е нищо за джоба на родната звезда. Операцията се правела по същия метод както тази за увеличаване на дамските гърди, единствено че формата на имплантите била особено създадена по този начин, че да е подобаваща за мъже. По същия метод се оформяли задници, прасци и всевъзможни други елементи на тялото.

Само преди дни Васко бе атакуван от фитнес фанатици, че мускулите му са от стероиди. „ Аз химия не съм докосвал!”, отсече изрично той. И не е излъгал, тъй като най-малко гърдите му в действителност не са от стероиди, а от силикон. Преди години артистът е разказвал, че с естетична интервенция е оформял и краката си. Много желал да са като на Бионсе. Твърди се, че има силикон и в задните си елементи, също така няколко пъти е правил липосукция на корема си. Въпреки всичко не може да се отхвърли, че с годините тялото му наподобява все по-добре и това няма по какъв начин да се дължи единствено на пластични интервенции. Очевидно е, че се храни вярно и тренира, а когато това не е задоволително, се обръща за помощ към актуалната медицина.

Васил не е единственият мъж в България, който пъчи силиконови гърди. Операцията ставала все по-популярна измежду платежоспособните ни сънародници, които държат да наподобяват като холивудски звезди. В последните месеци най-малко десетина българи били пътували до Турция за сходна намеса, а още доста възнамерявали да го създадат преди началото на лятото, с цел да разхождат нови мускули на плажа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР