Азис, Нели Петкова и Борис Солтарийски бяха сред певците, които

...
Азис, Нели Петкова и Борис Солтарийски бяха сред певците, които
Коментари Харесай

Азис и Гацо Бацов се раздадоха за ЧРД на Маринела

Азис, Нели Петкова и Борис Солтарийски бяха измежду артистите, които се раздадоха за купона, който Маринела Арабаджиева подвигна за своя рожден ден. Партито се организира в хотела в столицата, който носи името на бизнес дамата.

Краси Радков също бе в стихията си като водещ, а скечовете му като Гацо Бацов хвърляха в смях ВИП гостите. Сред тях бяха Ирен Онтева и Евгения Банева. Рожденичката се появи в блестящ тоалет, съчетаващ отбор от ламе с пола солей.

Менюто също беше на равнище, като гостите можеха да избират сред сьомга и гъши дроб за предястие. Основното ядене бе телешко или риба. Малиново маскарпоне беше изборът за десерт.

Маринела и брачният партньор й Ветко изкараха близо година в килиите на Следствието поради обвиняване в данъчни измами и пране на пари. Заради влошено здравословно положение те бяха пуснати под домакински арест с електронни гривни за наблюдаване.

В края на юни тази година обаче съдът ги освободи против половин милион лв. гаранция за всеки. Оттогава съпрузите се радват бурно на свободния живот.
Свързани вести Пълна смяна: Няма да познаете Маринела Арабаджиева на тази СНИМКА Ветко и Маринела Арабаджиеви са освободени от домашния арест против 1 млн. лева за двамата Маринела Арабаджиева разкри за какво се включва в политиката Маринела Арабаджиева раздруса мрежата с розова СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР