Аз участвам в избори от 2007 г. В началото, когато

...
Аз участвам в избори от 2007 г. В началото, когато
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Гласуването само на машини е проблем заради възрастните хора

„ Аз вземам участие в избори от 2007 година В началото, когато влязох в Народното събрание започнахме работа по Изборния кодекс. Имаше доста хора от вас, които участваха и даваха образци за нездравословни практики, които във времето отстранихме в съответните изборни бумаги.
За това обаче желая да ви опиша по какъв начин тъкмо минава един избирателен развой, тъй като доста се спекулира . Знам, че вие всички сте взели участие, само че не знам какъв брой сте организирали подобен развой. Как се набират членове на изборни комисии, тъй като във всяка една изборна комисия има представители на различените парламентарно показани партии плюс представител на партия, която има членове на Екологичен потенциал.
 Прозрачност без граници изрично срещу измененията в Изборния кодекс " Прозрачност без граници " изрично срещу измененията в Изборния кодекс
Асоциация „ Прозрачност без граници “ подава в Народното събрание мнение по отношение на предложенията за промени в Изборния код...
. Тук ненапълно не споделям на 100 % се лимитира опцията за фалшификации на вота “, посочи Цвета Караянчева от парламентарната естрада при разискванията по измененията в Изборния кодекс на първо четене.
По думите й протоколите са комплицирани. „ Аз съм за опростяването на протоколите. Защо се получиха толкоз недействителни бюлетини. Някои се пробват да внушат, че надали не комисията се пробва да фалшифицира. Просто имаше задраскани не квадратчета за партии, а единствено за преференции или назад “, уточни Караянчева.
„ Наистина е отметнато като порочна процедура и го няма “, акцентира още тя.
Уважаеми сътрудници, вие единствено говорите за машинно гласоподаване. На предишните избори имахме над 3000 машини. Сега още веднъж има средства, с цел да се закупят машини. Призовавам ПГ на Българска социалистическа партия, тъй като в този момент имате избори, хайде направете ги на машини да забележим какъв брой са ефикасни. Има подготвени машини, ще ги предоставим. Поискайте ги от ЦИК “, прикани още Цвета Караянчева.
 Правната комисия поддържа измененията на ГЕРБ за машинното гласоподаване Правната комисия поддържа измененията на ГЕРБ за машинното гласоподаване
С 11 гласа „ за “, 9 „ срещу “ и без „ въздържал се “ Комисията по правни въпроси поддържа концепцията на упр...
„ Ще ви кажа за какво? Предвид на изключителната епидемиологична конюнктура тези машини ще се дезинфекцират, допустимо е да се повредят “, добави Караянчева.
По-възрастните хора, имам предвид моите родители и родителите на доста от вас, ваши гласоподаватели, които не са привикнали по този начин свободно да боряват с екран “, съобщи още ръководителят на Народното събрание, представена от Фокус.
Тя уточни, че майка й се тормози, когато работи с нейния телефон.
Цвета Караянчева прикани Българска социалистическа партия да не си търсят опрощение за загубата на изборите в неналичието на машинно гласоподаване.
 Пробойни в новия Изборен кодекс на ГЕРБ: Два дни гласоподаване - Параграф 22 и за ЦИК Пробойни в новия Изборен кодекс на ГЕРБ: Два дни гласоподаване - " Параграф 22 " и за ЦИК
" Параграф 22 " в изборното законодателство ще бъде предлагането на ГЕРБ за промени в Изборния кодекс, импортирани в Народно събрание преди дни. С тях се...
Направете нещо ", сподели още Караянчева. Тя прикани депутатите от Българска социалистическа партия да стоят повече при хората, да не им приказват високомерно и да не им хващат шарени пилета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР