Аз се чувствам нагласнен, аз съм като чувствам поставен тук,

...
Аз се чувствам нагласнен, аз съм като чувствам поставен тук,
Коментари Харесай

Транспортният Бос Се Разпя И Изсипа Кирливите Ризи На Мегз! Дизайнерката Няма Прошка! Видео!

Аз се усещам нагласнен, аз съм като усещам подложен тук, като куче съм тук, залък не съм слагал в устата си. Чувствам се сплескан. Самонастанила се е в офиса ми сега, не пуска татко ми, не пуска жена ми, наела е СОТ без мое знае. Тегли пари от мои банкови сметки ", съобщи Рончев в съда, където през днешния ден се гледа мярката му за неотклонение.

В коридорите брачната половинка на предприемача Зорница Рончева, съобщи, че Мегз сега не му е никаква, само че са имали любовни взаимоотношения, прецизира " Трафикнюз ". Според Зорница мъжът й е натопен, а сега дизайнерката се пробва да придобие 51% от фамилните компании.

Рончев е обвинен за застрахователна машинация, като преди два дни бе викнат на разпит и неотложно по-късно задържан. Обект на закононарушение в джипът " Мерцедес " G на Миглена Каканашева. Срещу Рончев има две обвинявания - за отнемане и за кражба. Според прокурора има задоволително учредения да се смята, че транспортният необут е съпричастен към застрахователната машинация в изключително огромни размери, само че по думите на Рончев Мегз се пробва да го натопи.

" Чувствам се излъган от г-ж Каканашева, това е лъжлива скица, която е направена преди 3-4 месеца. Напълно почтен съм. Аз коли не извършвам кражба, закупувам си коли, имам автопарк за половин милион ", съобщи още Румен Рончев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР