Аз съм уволнен. Аз съм аут. Така повече не може

...
Аз съм уволнен. Аз съм аут. Така повече не може
Коментари Харесай

Александър Морфов: Директорът купи актьорите с големи заплати 


„ Аз съм уволнен. Аз съм навън. Така повече не може да се живее. Продължаваме да бъдем в сянката на уродливо ръководство към този момент в продължение на толкоз доста години. Цялата страна се е впила в естествените хора и смуче кръвта им, тъй като ги е боязън, тъй като са небогати, тъй като са слаби. И те това употребяват “, съобщи режисьорът Александър Морфов в първото си изявление след абсурда в Народния спектакъл, след който бе дисциплинарно уволнен.

„ И може би би трябвало да пристигна моментът – аз не приказвам за революции, само че може би би трябвало да пристигна моментът, в който да се каже: „ Те ни изпиха всичко! “ Аз не приказвам за обстановката в театъра – тя е едно миникопие на това, което се случва в страната “, добавя Морфов, написа България Днес.

Според него повода огромна част от сътрудниците му да застанат на страната на шефа Васил Василев била огромните заплати, които той им изплатил. „ Неговият огромен ход беше в това, че купи актьорите. С първото си идване ги купи – направи им заплатите три пъти по-големи. Даде им награди сред 8 хиляди и 18 хиляди лв. и цялото племе потегли след него “, сподели режисьорът за ексшефа си.

Морфов добави и че съгласно него казусът в театъра е най-много в разделянето, което се получава сред артистите, а не на друго място. „ Тези хора започнаха да се гледат изкривено и стартират да не си приказват, а това е доста сериозен проблем “.

Камен Донев се изрече в отбрана на Морфов след изявлението. Той прочете иронично писмо, в което похвали уменията на Василев, а най-после приключи с думите, че чака единствено министър председателят Гълъб Донев да му обърне внимание.

„ Призовавам хората да изпратят по една мушмула до Народното събрание в символ на противоречие против уволнението на Морфов. Определям шефа Василев като една „ паднала мушмула “, заключи Донев.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР