Аз съм слабак, разкрива публично тъмните си черти младият певец,

...
Аз съм слабак, разкрива публично тъмните си черти младият певец,
Коментари Харесай

Рапърът Наско Колев се самобичува: Бях ударил дъното

Аз съм слабак, разкрива обществено тъмните си черти младият артист, само че мълчи за Лидия

Унищожителна изповед направи тези дни в инстаграм рапърът Атанас Колев , пие България Днес. Шокиращото харакири на пръв взор не е подбудено от действително събитие, което да принуди рапъра да разголи и най-тъмните черти на своя темперамент. В самобичуването си Колев не обелва и дума за скандалие с гаджето си – фолк певицата Лидия.

„ Хора в моята позиция, хора, които стопират да дават, те биват забравени, биват лишавани от мощната обич . Остава единствено далечно ехтене. А ето ви вас. Обичащи, даващи на недаващия “, обръща се явно към своята аудитория артистът.

Колев, който влезе в последния иден сезон на „ Игри на волята “, изненадващо показва най-слабите си места. Вместо да изтъкне какъв супермен е, което е изцяло подобаващ метод за участник в рисково реалити, рапърът надали не бърше сълзите си и се вайка какъв слабак е в действителност.

„ Вие давате на един Наско, който е ниско долу, липсващ, печален, нерешителен, лутащ се, презрян, прекомерно дълго време прекомерно слаб… “, посипва главата си с пепел варненецът.

Бившият на Лидия не стопира дотук. Като курдисан, той продължава плачливото си словоизлияние, което се разминава тотално със тактиките за победа на останалите участници в шоуто.

„ Аз съм самозатрупващ се в тиня и кал, самоунищожаващ се и потъпкващ всичко хубаво, положително и евентуално хубаво и положително, което му се сервира. Едва намиращ храброст и смисъл да отиде на присъединяване даже “, къса ризата на гърдите си изпълнителят.

„ Не съм кадърен да изразя благодарността си, която сърцето ми желае да изкрещи. Без вас Наско от дълго време нямаше да го има “, обръща палачинката рапърът.

Според осведомени и негови сътрудници Атанас Колев въобще не се чувствал като блъснал дъното, а изцепките му целели да разчувстват аудиторията му. Това е трик, който може да се дефинира като прочувствено изнудване, прикрита самореклама , маскирана като автоохулване, безапелационни са даже и някои негови почитатели.                       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР