Аз съм системен играч и системен политик, правилно е да

...
Аз съм системен играч и системен политик, правилно е да
Коментари Харесай

Бойко Борисов за „Пирогов“: Асен Василев вчера даде рецептата

Аз съм систематичен състезател и систематичен политик, вярно е да се направи и да се направи следобяд, в здравна комисия шефът на болничното заведение обществено да отговори пред всички партии.


Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява днешното изказване на шефа и екипа на „ Пирогов “ по отношение на разтърсванията в най-голямата незабавна болница, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Асен Василев през вчерашния ден даде рецептата, сподели още Борисов, запитан какво би трябвало да се направи, с цел да се реши казусът. Попитан оставка на здравния министър ли има поради, Борисов отговори позитивно.

Христо Хинов е здравен министър на ПП-ДБ, никога не е наш, добави Борисов.

Днес следобяд управлението, в това число и изпълнителния шеф на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " ЕАД ще бъдат изслушани в Комисията по опазването на здравето.

Относно дерогацията за импорт на съветски нефт, Борисов разяснява следното: “Аз мисля, че би трябвало още веднъж да стъпим на това, което споделиха Европейска комисия и европейският комисар - колкото може по-скоро да влезе в действие. ПП-ДБ не би трябвало да се тормозят. Ако тя влезе незабавно, подсигурявам, че ГЕРБ няма да мръдне от позицията си. Ако мръдне, депозирам оставка от партията ”, добави Борисов. Той се обърна към пиара на Политическа партия Найо Тицин да съобщи думите му на водачите на Политическа партия и Демократична България. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР