Аз съм се освободил от всички мои останали собствености и

...
Аз съм се освободил от всички мои останали собствености и
Коментари Харесай

Цветанов: Вече имам само един апартамент |

" Аз съм се освободил от всички мои останали собствености и сега със брачната половинка ми и децата ми имаме единствено едно жилище в което пребивавам ".  Това сподели Цветан Цветанов в спор по бТВ на въпрос дали е било неточност пазаруването на жилището в софийския квартал " Изток " след което той напусна партийните си постове в ГЕРБ и след това и партията. Яне Янев (РЗС) твърдеше, че през 2007 и 2008 година фамилията на господин Цветанов е придобило 6 недвижими парцела в София на обща стойност 462 000 лв..

„ Ако не беше „ Апартаментгейт “, още веднъж щях да напусна ГЕРБ. Връзката сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е видна. Хората във Велико Търново даже споделят, че първите трима в листата са от Движение за права и свободи. Между мен и  Борисов е имало непрекъснато разлики. Например, казусът „ Скрипал “ и това, което България направи да не разгласи позицията си и да не предприеме дейностите си “, сподели Цветанов.

В дебата участваха още Румен Петков и Волен Сидеров.

„ Всеки е допускал неточности, само че политиката е опция да се развиваш “, съобщи Цветанов„ Може би съм правил изявления, които не е удачно да бъдат правени от министър “, разкри една от своите неточности водачът на „ Републиканци за България “ и добави, че става въпрос за неща, които е споделил за профилираните интервенции на Министерство на вътрешните работи.

„ Посланието ми е да преодолеем страха и да гласуваме. Ние сме за страна с правила, а това може да стане с висока изборна интензивност “,заяви водачът на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

Според него новото затваряне поради ковид ще повлияе на изборната интензивност, а администрацията не е подготвена да организира избори в такава конюнктура и изключително за карантинираните гласуването може да се окаже проблем.

„ Бюджетът за изборната акция на „ Републиканци за България “ е доста под максимума очакван от българското законодателство Към актуалният миг е към 800-900 000 лв.. Това са пари, които са нужни, с цел да достигнеш до хората. Ние сме лимитирани откъм присъединяване в диспути “, съобщи Цветанов. Дарението от предприемача Павел Вълнев за партията възлиза на 1 милион $, а що се отнася до връзките им, Цветанов разясни, че работи за като „ консултант и съветник на господин Вълнев по районните въпроси “.

Сред целите на „ Републиканци за България “ са понижаване на мандата на основния прокурор и правосъдна промяна, поддръжка за дребния и междинния бизнес, а общините ще получат делегирани бюджети. Цветанов съобщи, че партията му няма да се коалира с Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

АБВ желае България да е фактор в енергетика

„ Искаме простички неща. Искаме естествен живот в работеща страна. Искаме държавен капиталов фонд. Искаме България да е фактор в енергетиката. Превърнахме се в заобиколим и подвластен фактор. Енергетиката на България се унищожава ". Така дефинира целите на АБВ водачът на партията Румен Петков.
В момента България внася съветски газ от Турция вместо непосредствено от Русия, а " обстановката с имунизациите у нас е като със самолетите - платили сме ги, само че не ги получаваме ".

Волен Сидеров желае преустановяване на концесиите

Сред целите на „ Атака “ са смяна на закона за референдумите и преустановяване на концесиите за златодобив на задграничните компании. Само 50 000 подписа ще са нужни за привикване на референдум, а жителите ще могат да провеждат и допитвания по тематики, които в този момент за табу за референдумите като налозите и интернационалните контракти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР